Direktan let između Londona i Orlanda traje u prosjeku osam sati, no “sretnici” koji su se našli na letu British Airwaysa prošlog četvrtka imali su priliku putovati – čak tri dana!

Naime, jedan putnik za The New York Post je rekao kako su sletjeli u nedjelju, a poletjeli u petak, no avio kompanija se još uvijek nije ispričala onako kako putnici to očekuju.

Na letu je bilo 250 putnika, najviše britanskih turista koji su se vraćali s odmora na Floridi. Naime, prema rasporedu trebali su krenuti u četvrtak ujutro, no zrakoplov je ubrzo nakon polijetanja prizemljen iz tehničkih razloga pa je let odgođen za petak.

 

U petak je ponovno poletio, no onda ubrzo i sletio na njujorški JFK. 43-godišnji Richie Coborn za The New York Post je u nedjelju rekao: – Spavao sam samo šest sati od utorka ujutro kad je putovanje započelo. Na odmoru nam je bilo fantastično, sve dok se nije ovo dogodilo. Komunikacija British Airwaysa je jednostavno grozna. Šokiraju me i više nikad neću s njima letjeti.

 

Na pola leta preko Atlantika vratio avion u SAD zbog – neispravnog toaleta Corbon radi kao vozač kamiona u Walesu, a rekao je kako nisu dobili pravu ispriku od aviokompanije, već su se iz British Airwaysa oglasili tek u petak, na “polovici” njihova putovanja i rekli kako je riječ o “manjem tehničkom problemu” te se ispričali putnicima zbog odgođenog leta.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!