Kao jedan od najpopularnijih trendova ove jeseni istaknule su se pastelne boje. Ljubičasta boja će definitivno obilježiti 2018. godinu, a ove jeseni ponovit će puderasti ružičasti tonovi koji ne izlaze iz mode posljednjih nekoliko sezona. Pastelne boje odlično odgovaraju ženstvenim, nježnim i romantičnim jesenskim komadima kojima ni vi zasigurno nećete moći odoljeti. Nemojte ih izbjegavati, nego ih naučite kombinovati.

Pastelne boje nose se od glave do pete te se međusobno mogu kombinovati. Dapače, nepogrešive su u kombinaciji s asimetričnim krojevima. Pastelno se proširlo na sve komade, od kaputa do gležnjača.

Ljubičasta

Već zasigurno znate, ali nije loše ponoviti – hit boja ove sezone je ljubičasta. Ona se poput svih pastelnih boja nosi uz svjetlije komade, a sjajno pristaje i uz sive traperice ili uz crnu suknju.

Žuta

Žutu boju, usprkos uvriježenom stavu, ipak mogu nositi sve dame bez obzira na godine i boju tena. Pastelna žuta se lijepo slaže sa mnogim bojama, a naročito neutralnim kao što su bijela, crna, siva i smeđa. Ova jesen je pravo vrijeme da počnite nositi žutu boju. Budite smjeli i odmah nabavite jedan upadljivi komad odjeće od onih koji su u trendu ove sezone, poput žutih jakni, mantila, kaputića, kardigana ili sakoa. Za chic izgled možete ih kombinovati s bijelom ili crnom bojom. Žute jakne i mantili podižu raspoloženje tokom tmurnih i kišnih dana.

Mint

Mint naglašene komade odjeće kombinujte s bijelom bojom. Ovo je zlatno pravilo s kojim ne možete pogriješiti. Dakle, jedan upečatljiv komad odjeće poput suknje slobodno prigušite s bijelom košuljom ili majicom. Mint paše i uz druge pastelne boje, a odličan je za detelje poput laka za nokte, nakita ili torbice.

Kombinuj, eksperimentiši i istražuj. Iskombinuj svoj naj urbani look i trk na špicu da uloviš posljednje zrake sunca!

Izvor: Elle.hr

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!