Ljeto se završava za manje od dvije sedmice, što znači da ćemo polako početi da se oblačimo slojevito, tražimo džempere i vedre boje menjamo tamnijim kao što su braon, siva i uvijek dobitna crna. Dok se mi i dalje oblačimo ležerno, poznate dame u svijetu mode već nose najveći trend ove jeseni, i svima nam je dobro poznat.

Viktorija Bekam, Sindi Kraford, Kajli Džener i mnoge druge trendseterke prošetale su model pantalona koje su se nametnule kao neočekivani trend sezone. Riječ je o kožnim pantalonama, koje, iako su u modi već nekoliko godina, nikada do sada nisu bile ovoliko popularne.

Nekadašnja manekenka Sindi Kraford ih je uklopila s bijelim sakoom i crnom majicom i svojim outfitom dokazala da kožne pantalone mogu biti jako elegantne i idealne za svaku priliku – od večernje varijatne do popodnevne šetnje gradom.

Da se radi o jako svestranom i odličnom komadu pokazala je Viktorija Bekam koja ih je sjajno uklopila s običnom bijelom majicom i crnim štiklama. Elegantno, a opet casual i bez straha da ćete pogriješiti u nečemu.

U odabranom društvu koji nosi najveći trend jeseni 2018 našla se i Kajli Džener kojoj komadi od kože nisu strani. Nedavno je viđena u jednostavnoj a dobitnoj kombinaciji u sandalama sa visokom štiklom, Dior majicom i kožnim pantalonama, na šta je dodala i crnu torbicu.

Da je trend oživio dokazuju i brojne druge manje poznate blogerke sa Instagrama koje ih takođe obožavaju ove sezone. Ukradite neki od njihovih outfita i nabavite i vi jedan trendi par kožnih pantalona.

Izvor: Index

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!