Ko treba prvi prići, muškarac ili žena? Teorije su razne, a mi smo okupili nekoliko muškaraca i tražili ih da nam kažu što misle o ženama koje prve prilaze.

“Mislim da je to super. Žena koja prva priđe olakšava posao muškarcu, a to je uvijek pohvalno. Dvije moje bivše djevojke su napravile prvi korak i sjećam se da su mi zbog toga odmah porasle u očima.” – I. (27)

“Iskreno, takve djevojke mi uvijek djeluju očajno. Jednostavno sebi ne mogu pomoći, mislim da je to muški dio „posla“.” – M. (24)

“Zavisi kako mi priđe ako je opušteno, onda super, ali da mi djevojka priđe i pita me da li može da me počastiti pićem, ne bi mi bio baš prijatno. Osjećao bih se kao žena koju muškarac pokušava da osvoji, a to mi baš nije privlačno.” – T. (24)

“Ne volim djevojke koje glume nedodirljivost, ali ne volim ni one koje previše daju. Mislim da je nama muškarcima ipak draže kad moramo osvajati djevojku.” – L. (25)

“Zašto ne, muškarci ionako jako često ni ne ukapiraju da se sviđaju djevojci. Znam da puno djevojaka čeka da im muškarac priđe, ali s obzirom na to koliko smo „brzi“, vrlo je lako moguće da i ne dočeka”. – M. (24)

Izvor: B92

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!