Ovan

21.3. – 20. 4.

U punom ste zamahu, iskoristite dobar trenutak!

Budući da će vaš zodijački vladar iz znaka osjetljivog Raka ušetati u odaje Lava 8. augusta, dani oko ovog datuma označit će pravi početak čarobnog zova zabave, flerta i užitaka. U prvim danima mjeseca neki će osjetiti snažan poriv da se vrate u prošlost i još jednom provjerite jeste li tamo ostavili nešto ili nekoga bez čega ne možete ili ne želite. Ne oklijevajte napraviti precizan, diskretan „hirurški rez“; skratit ćete tako sebi muke i s novim žarom krenuti u potragu. Planeti u Lavu istaknut će sve što je vezano uz flert, ljubav, djecu i nova poznanstva. Povratak Saturna u vašu osmu kuću odrazit će se na zbivanja u vašem privatnom životu. Vrijeme je za promjene, čega ste svjesni od ranije, ali ih odbijate, u strahu da ne ostanete bez nečega do čega vam je iznimno stalo. Veći dio mjeseca ćete nešto raditi. Teško ćete moći sjediti prekriženih ruku, bez obzira na to hoćete li august provesti u uredu ili uživati u praznicima i zasluženom godišnjem odmoru. Ulazak Jupitera u vašu šestu kuću zdravlja i forme pozitivno će utjecati na vaše zdravstveno i psihofizičko stanje.

Srodna slika

Bik

21.4. – 21.5.

Preuzimate kontrolu nad ključnim osobama i situacijama

Što ćete više izlaziti i kretati se među ljudima, to ćete biti živahniji i zadovoljniji. Ne gubite vrijeme na beskrajne analize što znači ovaj ili onaj pogled, određeni postupak ili neodgovaranje na vaše poruke. Trenuci nezadovoljstva bit će intenzivni, ali kratki, stoga im nemojte pridavati posebnu važnost ili se odlučivati na radikalne poteze. Kraj mjeseca navješćuje trenutke istinskog ljubavnog ispunjenja i spoznaje da u partneru imate baš ono što vam je potrebno. Sredinom mjeseca moguć je susret s osobom čiji će vas pogled, osmijeh ili neko drugo obilježje duboko dojmiti. Dobar položaj Merkura prikazat će vaše vještine u pozitivnom svjetlu. Spretno ćete se snalaziti u pregovorima oko novca, s lakoćom nekoga uvjeravati u isplativost svojih planova, a olakotna okolnost je to što ćete imati manje posla nego u prijašnjim mjesecima. Suradnja u prijateljskom ozračju ili s osobama koje doživljavate kao prijatelje bit će prilično intenzivna. Mogao bi vas povremeno mučiti osjećaj ukočenosti ili nerazgibanosti, stoga se bavite sportom, plivajte, šetajte…

Srodna slika

Blizanci

22.5. – 21.6.

Ne drže vas mjesto i vrijeme, pronađite sidrište

Doći će do izvjesnog zaokreta u ljubavnom životu. Promijenit ćete se. Naglašena treća kuća navješćuje razdoblje kao stvoreno za nova poznanstva ali će vama nešto nedostajati u većini situacija. Što se budete više oslanjali osjećaje, a manje na razum, bit ćete uspješniji. Slobodni bi se mogli zaljubiti u osobu koja vam neće uzvraćati istom mjerom ili u koja ne živi u istom gradu pa će rastanci, osobito potkraj mjeseca, biti česti. Budu li osjećaji dovoljno snažni, pobijedit ćete sve prepreke. Komunikacija s bližnjima bit će otežana. Lijek za sve izazove bit će isti: posvetite se aktivnostima koje vam donose ispunjenje i zadovoljstvo i ovladajte vještinom opuštanja. Ako je moguće, reducirajte poslovne aktivnosti i obveze. Nemojte forsirati zbivanja i realizaciju planova. Financijske okolnosti bit će promjenjive pa vodite računa o troškovima. Teže ćete podnositi vrućinu i više se znojiti. Najviše pozornosti posvetite sinusima, ramenima i prstima. Potkraj mjeseca čuvajte se propuha, prehlade i loše hrane koja izaziva probavne smetnje.

Rezultat slika za gemini

Rak

26.6.- 22.7.

Postavljate sigurne temelje željenim promjenama

U augustu nećete samovati, osim ako to ne bude vaš izbor. U vama jača sigurnost i spremnost da se izborite za sebe, za svoj intimni prostor u kojem ćete se ugodno osjećati, a ako ste u vezi, želite iz sveg srca ostvariti svoja očekivanja. Ako ste prekinuli dugogodišnju vezu, postavljate svoj brak na nove temelje ili ste se netom zaljubili, znajte da u tome svoje prste ima sudbinski planet, Saturn. Slobodnima će dane toplog ljeta uljepšati poznanstvo i druženje s osobom koja živi u drugom gradu. Vaša uloga u porodici postaje sve važnija. Očekuju vas nove, odgovorne uloge koje dosad niste imali prilike obnašati. Kontakti s rođacima postat će intenzivniji. Kolovoz biste mogli provesti “prikovani” uz kompjutor i telefon. Razdoblje je povoljno za obavljanje raznih vrsta usluga, privremenog, odnosno sezonskog rada koji donosi dobru i sigurnu zaradu. Prihodi, ali i troškovi, povećat će se u odnosu na protekli mjesec. Izvjesna je novčana potpora članova obitelji. Zdravstvena situacija bit će na zavidnoj razini. Cijeli mjesec izvrsno ćete se osjećati.

Srodna slika

Lav

23.7.-22.8.

Znate što želite, ostvarujete svoje snove

August je mjesec kao stvoren za zabavu i strasti, ali i ostvarivanja velikih ciljeva i snažnih želja. Ukoliko vas ne očekuju neke zaista važne, neodgodive obveze, činite samo ono što vas čini sretnima i u čemu istinski uživate. Privlačit ćete u svoj život zanimljive osobe, i bit ćete magnet za osobe suprotnog spola. Jedna osoba bit će ozbiljno zainteresirana, ako ne i fatalno zaljubljena u vas: želite li da vam skine zvijezde s neba, bit će spremna i na to. Vezani će voditi glavnu riječ u braku ili vezi. Ne preporučuju vam se financijske investicije vezane uz nekretnine. Razdoblje je pogodno za izlazak u javnost, prezentiranje usluga, čak i agresivniju kampanju u svrhu širenja tržišta, za sticanje povjerenja novih kupaca i sklapanje novih poznanstava, uvjeravanja ili lobiranja… Znat ćete se istaknuti, nametnuti i zasjeniti konkurenciju. Financijski izgledi bit će odlični, osobito budete li promišljeniji u trošenju. Iako će zdravstvena situacija biti jako dobra, nemojte zanemarivati hronične smetnje ili sitne tegobe, primjerice s pritiskom, pospanost, pa i vrtoglavicu.

Rezultat slika za leo

Djevica

23.8.- 22.9.

Oprostite se sa starim, okrećete novo poglavlje

Čini se da ćete morati odustati, odnosno odgoditi ispunjenje nekih planova, a ne budete li to mogli, ne preostaje vam drugo osim da se na kraće vrijeme pomirite s polovičnim rješenjima. Vaš izabranik bit će promjenjivog raspoloženja, a njegova igra «toplo-hladno» i nedosljednost rađat će niz pitanja u vašoj glavi. Ulaskom Jupitera u vaš znak 11. kolovoza odnos snaga se postepeno, ali neumitno mijenja u vašu korist. Dobit ćete svoju priliku i dokazati drugoj strani u čijim su rukama konci vašeg odnosa. U porodici počinjete voditi glavnu riječ. Bit ćete inicijator i organizator zbivanja, osoba koja planira život sebi, ali i drugima. Već s prvim danima augusta ćete nesvjesno otvoriti vrata poslovnim promjenama kojima ste se dugo opirali. Obavit ćete mnogo posla, pa i onog za kojeg inače nemate vremena. Mogli biste dobiti priliku za napredak i promociju u javnosti. U novčanim pitanjima bolje ćete proći odlučite li osluhnuti intuiciju.

Srodna slika

Vaga

23.9. – 22.10.

Ključić vašeg srca držite na tajnom mjestu

Naizgled, bit ćete spremni na flert i prihvaćat ćete ponude za izlaske, ali put do srca neće biti sasvim prohodan. Ljestvica će biti visoko postavljena, samo rijetki će moći zasjesti na tron. Svakodnevnica zauzetih proticat će u znaku pojačane društvene aktivnosti. Provodit ćete malo vremena udvoje. Visoke kriterije postavljat ćete i pred voljenu osobu, zbog čega bi vam mogla zamjeriti da previše očekujete. Ne dobijete li ono što mislite da zavrjeđujete, nećete se libiti rasprava, pa ni svađa. Boravit ćete u domu malo vremena. Pozitivni pomaci i ugodna iznenađenja moguća su posredstvom bračnog partnera, oca ili starijeg brata. Obradovat će vas novosti vezane uz njihov poslovni ili privatni život. Uloga prijateljstava i utjecajnih poznanstava pokazat će se značajnom u poslu. Naglašena jedanaesta kuća naglašava i mogućnost povišice, unaprjeđenja ili zasnivanja radnog odnosa. Usprkos sitnijim odgodama i povremenom živciranju, na planu zarada predstoji vam stabilno razdoblje do 22. kolovoza. Samoća će vam odgovarati, a knjiga će vam nerijetko biti i najdraže društvo.

Srodna slika

Škorpion

23.10. – 21.11.

Nadomak ste cilju, ne gubite živce i viziju

Razdoblje vladavine Lava pamtit ćete po intenzivnim ljubavnim zbivanjima ali, po svemu sudeći, ne i po sretnim završecima. Osim razočaranja, bit ćete i ljuti i nezadovoljni, ali svaki pokušaj da okolnosti skrenete u željenom smjeru, samo će vas odvoditi od cilja. U protivnom, ovo će biti mjesec strastvenih avantura i ludih noćnih provoda, a kad se ujutro probudite, nećete biti zadovoljni. Društveni život bit će izvrsna tampon zona i najbolji lijek za sva vaša nezadovoljstva. Zahtjevi posla i porodice bit će sukobljeni. Poslovna zbivanja zaokupljat će vas, naročito u prvoj polovini mjeseca, a podredit ćete im i većinu slobodnog vremena. Naglašena poslovna aktivnost bit će ventil za izbacivanje stresa, nezadovoljstva i unutarnjeg nemira. Što se novca tiče, nećete se moći potužiti na odsustvo dobrih prilika. Razdoblje je kao stvoreno za usvajanje novih znanja i usavršavanje vještina, a jedina zapreka učenju bit će vaše emocije i raspoloženja. Ne izlažite se velikim naporima, uzimajte dovoljno tekućine i oprezno se izlažite sunčevim zrakama. Vaša će kondicija i raspoloženje biti bolji nakon 23. augusta.

Srodna slika

Strijelac

22.11.- 21.12.

Položiti ćete ispite zrelosti

Za neke više ništa neće biti kao prije. Neće vas samo okolnosti primorati na akciju, nego i određene spoznaje. Nekima će promjene u poslovnom statusu ili unutar obitelji bitno izmijeniti svakodnevnicu i navike. Prekidom jednog odnosa, ugovora ili veze neki će se oprostiti s dosadašnjim načinom života. Slobodni i oni koji su u neobaveznoj vezi uživat će punim plućima, i otvarati sva vrata. Pojedine ozbiljne veze ili brakovi bit će opterećeni neriješenim egzistencijalnim pitanjima jednog partnera, kilometarskom razdaljinom ili nemogućnošću da pronađete zajednički jezik oko nekih pitanja. Planeti u Djevici podmetat će vam u poslu mnoga ograničenja zbog kojih ćete ponekad ići korak natrag, a ne naprijed. Moguće je da ćete raditi s osobama različitog svjetonazora, a koje će vam biti nadređene ili ćete ovisiti o njima. Financijska situacija bit će promjenjiva, pomalo nestabilna i neizvjesna, ali se nećete žaliti. Mnogi će teško navečer zaspati i teže se ujutro buditi. Čuvajte se udaraca u prste ruku i nogu.

Srodna slika

Jarac

22.12. – 20.1.

Ne dopustite da ljubav ostane zarobljena u vama

August naglašava duboke spone s partnerom, snagu privlačnosti, usklađenost svjetonazora… U odnosima u kojima ovoga nema, udaljavanje će biti neminovno, iako ne nužno i očito. August “nudi” priliku za odnos koji će vam uzburkati strasti, ali pod uvjetom da se otvorite i prepustite zbivanjima. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, svjedočit ćete promjeni u partnerovom ponašanju. Osvježite vezu ljetovanjem udvoje, češćim izletima te vremenom koje ćete odvojiti samo za vas dvoje. Svoje ćete poslovne planove i pothvate skrivati od drugih, ali vam to neće sasvim poći za rukom. Ulazite u zahtjevno, ali i uspješno poslovno razdoblje. Imat ćete „nos“ za novac i zarade, spretno upravljati financijama, a smiješe vam se i pozitivne vijesti vezane uz nasljedstvo, novac partnera, alimentacije ili isplatu koju očekujete. Ovo će biti mjesec usvajanja novih informacija i znanja, ne nužno putem knjiga, a što ćete biti mentalno i fizički aktivniji, bit ćete mirniji i zadovoljniji sobom, a razina energije veća.

Rezultat slika za capricorn

Vodolija

21.1. – 18.2.

Ne borite se pod svaku cijenu za dotrajale veze

Predstoji vam kraća kriza iz koje ćete izaći još jači te shvatiti koliko vam neke osobe, odnosi ili okolnosti znače. U intimnom životu događat će se promjene. Težit ćete zbližavanju s partnerom, smatrajući da se prava ljubav događa onda kada počnete razmišljati kao jedno. Oni koji su u nestabilnoj vezi, pod utjecajem jakih i intenzivnih osjećaja donijet će odluku koju već dugo odgađaju. Ako se i rastanete, iznenadit ćete se kad ustanovite koliko vam je dobro. Samci će voditi prilično nesputan život. U porodičnom životu će se na dnevnom redu naći i novac i raspodjela kućnog budžeta, dok su u poslu moguće kadrovske promjene. Bitno je da pazite na svoju imovinu a svoje prihode i rashode povjeravate u sigurne ruke. Privlačit će vas duhovnost, alternativa, misteriji i sve ono što je skriveno, što iziskuje istraživanje, analize i promišljanje da bi se dokučio problem i njegovo rješavanje. Ako se želite sačuvati od ljetnih viroza i upala, a hronične smetnje staviti pod kontrolu, morat ćete se zapitati pazite li dovoljno na sebe.

Rezultat slika za aquarius

Ribe

19.2. – 20.3.

Pokažite svojim primjerom kakav odnos želite

Nedoumicama kad je ljubav u pitanju nema mjesta jer, ako i ne znate što je najbolje za vas, ipak najbolje znate što vam je potrebno u datom trenutku. Bježat ćete od rutine i ponavljanja istih životnih obrazaca, ali ćete se krajem mjeseca ponovno loviti u njihovu mrežu. Pojedinci će razmatrati mogućnost drugog braka. Bračne i porodične obveze jačaju i postaju ozbiljnije, a njihovo neizvršavanje bi moglo rezultirati određenim posljedicama. Moguć je flert s osobom s kojom poslovno surađujete ili vam je nadređena. Bit ćete prilično impulsivni i hiroviti kad su novac i finansijske pogodnosti u pitanju. Mogli biste uključiti prijatelja u privatni posao ili ćete pokušati nekim finansijskim pogodnostima pridobiti naklonost određene osobe. Odlagat ćete obaveze intelektualnog predznaka do zadnjeg, a kada shvatite da ne možete više odgađati neodgodivo prihvatit ćete se posla, uz priličan stres zbog kratkih rokova. Kritički ćete odmjeravati svoj odraz u zrcalu i pronalaziti nedostatke koji vam se neće svidjeti. Pripazite na glasnice, grlo i vodite računa o koljenima i stopalima.

Rezultat slika za leo

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!