Intuicija je sposobnost da donesemo neku ispravnu odluku prema nekom unutrašnjem osjećaju, kao i mogućnost da osjetimo nešto što bi nas upozorilo da prestanemo da radimo određenu stvar ili da se povučemo na vrijeme.

Pročitajte koji znaci Zodijaka imaju tu privilegiju da imaju najizraženiju i najintenzivniju intuiciju koja je, na sreću, kod njih uvijek upravu.

Škorpija

Škorpija je znak koji ima izražen osjećaj gotovo za sve i tačno zna ko o čemu razmišlja uz samo jedan upitan pogled. Izgleda kao da sve proživljavaju iz nekakve dubine, pa zato imaju veliku sposobnost da prepoznaju šta će se sljedeće desiti.

Svjesno preuzimaju rizik iako im intuicija govori šta će i kako će biti u toj određenoj situaciji. Škorpije vole uzbudljive situacije sa mnogo akcije i iz tog razloga ponekad ne vole da poslušaju svoj unutrašnji glas, a to se najviše dešava u ljubavnom životu.

Strijelac

Intuicija Strijelčeva stagnira sve dok ne pronađu nekakvu unutrašnju harmoniju sa samim sobom. Kada se to desi, tada im intuicija proradi i to u velikim razmjerama.

Njihova intuicija je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu, ona im neće biti dovoljno razvijena da bi im ukazala da paze na neku lošu ili dobru stvar.

Ribe

Ribe su duhovno veoma razvijene i često im se dešava da sanjaju neke stvari koje im pokazuju nešto važno, na primjer važno dešavanje koje im predstoji u budućnosti ili neke stvari povezane sa zdravljem ili ljubavlju, koje se kasnije zaista i ostvare.

Predstavnici znaka Riba veoma poštuju svoj unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje raste u intuiciji, koja ih zatim vodi u ono što su predosjetili. Njihov moto je „ja osjećam da“, koji u suštini opisuje njihovu sposobnost i izraženu intuiciju.

Izvor: crnobelo.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!