Ribe

Ribe su vrlo emotivni znakovi i ovim ženama seks predstavlja više od fizičkog iskustva jer ih on hrani i smiruje. Tako će ove žene muškarcu kog izaberu, bez problema pokazati svoje pravo lice i dati cijelo srce i tijelo. Ribe također rijetko varaju, ali postoji caka: kako se brzo zapale, tako se brzo i ohlade, ali nije rijetkost da ljubavi daju drugu šansu. Ako to uspije, žena u ovom horoskopskom znaku će voljeti kao da je zaljubljena prvi put.

Ovan

Ako želite u potpunosti da osvojite ženu Ovna, morate joj pružiti dovoljno zadovoljstva, ali i ispuniti njenu egoističnu stranu. U suprotnom, ona neće imati problem da odleprša i sve to potraži kod nekog drugog. Drugim riječima, muškarac koji želi da ostane pored ove žene mora biti spreman da isprati njen divlji životni tempo, gde se svaki dan živi kao da je posljednji. Takav utisak ostavlja i u seksu pa će vam bez problema pokazati da ste samo njeni.

Blizanci

Za žene Blizance često možete čuti kako imaju najmanje dva lica i dvije duše, prvenstveno zbog njihovog divljeg prepuštanja strastima. Ova žena tako voli grubu igru, ali i vođenje ljubavi, razgovor i zabavu. Drugim riječima, ovim ženama treba muškarac koji će ispuniti sve njihove želje, a ako ga ne pronađu, scenario je sličan kao kod Ovnova – utjehu će potražiti na nekom drugom mjestu.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!