Samanta Markl, polusestra vojvotkinje Megan, mogla bi da napravi do sada najveću sramotu kraljevskoj porodici. Britanski tabloidi pišu kako su producenti Celebrity Big Brothera u Velikoj Britaniji odlučili da u šou pozovu Samantu jer je “idealna kandidatkinja za novu sezonu koja će se baviti skandalima”.

Polusestra nove britanske vojvotkinje stekla je planetarnu slavu pljujući po sestri i iznoseći prljav veš iz njene prošlosti. Odmah nakon što je veza Harija i Megan dospjela u javnost, Samanta je osula paljbu po sestri, nazivajući je sponzorušom koja ne bira sredstva kako bi se domogla cilja.

Ona bi navodno uskoro trebalo da izda i knjigu o Megan, koja će sigurno obilovati ružnim stvarima iz prošlosti bivše glumice. Upravo zbog toga je Samanta idealan kandidat za Big Brother, a za učešće će joj se ponuditi pozamašna svota novca. Samanta inače boluje od cerebralne paralize i kreće se pomoću kolica, a finansijska situacija joj nije bajna, pa nikoga neće iznenaditi ako se najesen zaista pojavi u ovom rijalitiju.

Izvor: index.hr

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!