Svaka žena zna onaj osjećaj kad “odlijepi” na kupaći kostim i zamisli idealnu verziju sebe na plaži, a onda shvati da uopšte ne izgleda kao prezgodna manekenka koja ga nosi u reklami, nikad neće moći da dostigne tu savršenu liniju ni preplanuli ten, a samim tim joj ni kostim neće stajati kako treba i samopouzdanje se u trenutku sroza na minimum…

E, pa, možda će slike koje se ovih dana razvlače po društvenim mrežama pomoći.

Brend Boohoo odlučio je da na svom sajtu predstavi nefotošopirane slike modela u kupaćim kostimima, koje pokazuju da su i te predivne manekenke stvarne žene, prelijepe i sa svim svojim “nesavršenostima”, na prvom mjestu strijama…

Boohoo
Boohoo Foto: Facebook / Noizz.rs

Navodno oko 70 odsto djevojčica u pubertetu dobije strije, a taj procenat se povećava u kasnijem razvitku i naglim promjenama težine. Kad ste vidjeli strije na nekoj manekenki? To ne znači da ih nemaju. A nadamo se da će konačno prestati i da ih kriju, kao da je to neka sramota.

Boohoo
Boohoo Foto: Promo / Noizz.rs

Boohoo nije prva kompanija koja je riješila da se obrati “stvarnoj ženi”, ali ovih dana ima najviše odjeka, svi šeruju slike i upućuju im riječi pohvale… I nadamo se da je to tek početak.

Jer, nisu tu samo žene sa strijama, tu su i sve one koje su muku mučile da se uglave u bikini sa svojim oblinama, one s opuštenim grudima, buce sa “šlaufićima” oko struka… Pa neka je i samo zbog povećanja prodaje – sve te žene su zaslužile da podignute glave nose kupaći kostim u kojem se osjećaju kao najbolja verzija sebe.

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!