George Clooney osjećao se počašćeno čitavo veče, ali predivan govor njegove žene Amal Clooney nije ga mogao ostaviti ravnodušnim. Na 46. AFI Lifetime Achievement Award George je prisustvovao kao poseban gost jer je ove godine upravo njemu posvećena nagrada za karijeru i životno djelo. 

Ovo je bio prvi put da je Amal javno progovorila o Georgeu i njihovom braku koji traje već četiri godine, a svi su bili oduševljeni onim što je rekla.

“Upoznala sam Georgea kada sam imala 35 godina i počela brinuti da ću zaista biti spinster”, započela je Amal opisujući vrijeme kada je mislila da će zauvijek biti neudata.

“Onda smo se upoznali i počeli skrivati u mom stanu u Londonu i uskoro sam se osjećala kao da nikada ne želim biti ni sa kim drugim. Postalo je teško spavati odvojeno”, nastavila je.

George za to vrijeme nije mogao sakriti osjećaje i bio baš ganut Amalinim riječima.

“Moja ljubavi, velika ljubav koju sam pronašla s tobom je ono za što sam se uvijek nadala da postoji. Ispunjavaš naš dom srećom i smijehom. Ponosna sam na tebe i čestitam ti na velikoj nagradi koju večeras primaš. No, sigurna sam da će i naša djeca biti posebno ponosna kada saznaju ko si ti i šta si radio”, na kraju je rekla Amal.

Nakon toga spustila se nazad na mjesto do Georgea, a on ju je zagrlio i poljubio.

Izvor: tabloid.hr

Komentari

Komentari