Toliko puta smo bili svjedoci situacija u kojima je Pink ispala šefica svemira. Kao na primjer kad se nedavno valjala u plićaku kao dijete. Ili kad je na sopstvenom koncertu u Vankuveru dozvolila da je neko drugi potpuno zasjeni. I uživala je u tome.

Viktorija Antoni je 12-godišnja pjevačica iz Kanade kojoj je životni san bio da zapjeva sa Pink. Zbog toga je na Twitteru objavila svoj snimak u kom je pozvala pevačicu da joj ispuni tu želju na spektaklu koji je bio zakazan za 12. maj u Vankuveru. Pod haštagom #vicandpink objava je počela da se širi, a ubrzo ju je podijelila i pjevačica Sara Mekelan kao i brojni medij.

I na sreću, sve je stiglo i do same Pink. Međutim, stvari se za Viktoriju nisu razvijale onako kako je zamislila, pa u toku koncerta nije završila na bini pored svog idola. Ali – pjevačica ju je prepoznala u publici i uradila nešto potpuno atipično za svjetske superzvijezde! Obratila joj se riječima:

“O tebi čitam u vijestima! Želiš li da otpjevaš nešto?”

Zatim je sišla do fan pita i zapanjenoj djevojčici dala mikrofon.

Viktorija je zapjevala “Perfect” i desetine hiljada u prepunoj dvorani ostavila bez teksta. Uključujući i samu Pink. Pogledajte i probajte da se ne naježite. Mi nismo uspjeli.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!