Obično su žene te koje maštaju da se udaju i zasnuju porodicu, dok sa druge strane vlada mit da muškarce odluka o zasnivanju porodice plaši. Ali to je još samo jedan mit! Istraživanja su pokazala da čak 95% muškaraca za jedan od glavnih ciljeva svog života smatra brak. Radi se samo o trenutku kada oni postaju spremni da se potpuno posvete, a to je uglavnom onda kada se osamostale i ostvare. Druga i još bitnija stvar od samoostvarenja, jeste da se u njihovom životu  mora pojaviti prava žena!

Kada pronađe onu pravu, muškarac postaje potpuno posvećen i predan, jer ne želi da izgubi ženu koju voli! Sada je glavno pitanje, kako da postanete baš ta, prava i jedina žena svom muškarcu?

Evo 5 stvari koje će vas učiniti njegovim prvim i jedinim izborom:

1. Potrebno je da osjeti da želite baš njega

Prije svega mora da postoji jaka želja za vama kod njega, ali mu je još bitnije da osjeti da vi želite njega. Muškarcima je strast veoma bitna  za vezu i žena je mora konstantno rasplamsavati. Da biste u tome uspjeli, potrebno je da radite na obostranoj žudnji, na stvaranju napetosti i podizanju adrenalina. Na taj način, on će konstantno željeti da je pored vas.

2. Poštujte ga

Poštovanje je osnova svake veze, a muškarcima je možda i najbitnija stvar u vezi. Bez obzira na to koliko im je ljubav bitna, oni ispred nje stavljaju poštovanje. Razmislite zašto ste izabrali baš njega, zašto ga poštujete i zbog čega mu se divite, a onda se potrudite da to i njemu pokažete, jer muškarci svakako više cijene djela od riječi. Poštovanje ćete pokazati i kada priznate svoju grešku, i vi i on morate pokazati da ste jedno drugom bitniji od ega!

3. Potrebno mu je da osjeti emotivnu sigurnost

Mora vam vjerovati i osjećati se slobodno da vam se povjeri i iskaže svoje emocije. A da bi se to dogodilo, neophodno je da se prvo vi postavite tako, da iskreno pričate o onome što vas boli i da pokažete da ste spremni da u vaš odnos uložite cijelu sebe. On  mora osjetiti da u vama ima bezuslovnu podršku i razumijevanje, a za uzvrat će vam pružiti isto to!

4. Morate ga potaknuti da slijedi izazov

Muškarac raste i formira se kroz različite izazove. Na putu savladavanja nekog izazova on stiče samopoštovanje, a ukoliko ste mu vi podrška na tom putu, za njega dobijate posebnu važnost. Naročito je bitno da i vi budete za njega svakodnevni izazov, da ga iznova iznenađujete i zavodite!

5. Budite zabavni i puni iznenađenja

Potrebno je da ostanete pomalo luckasti, da ga zabavite i da pored vas zaboravi sve probleme! Igrajte se, budite ženstvene, nasmijane, luckaste i učinite da se još više zaljubi u vas!

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!