Mari Lopez, koja je sa svojom nećakom Liz Džonson vodila kanal “Mari i Liz”, posvećen zdravom životnom stilu, preminula je u decembru prošle godine od kancera koji je metastazirao na njena pluća i jetru.

Mari je u svojim emisijama tvrdila da veganstvo može da izliječi ljude od raka, a Liz i dalje vjeruje u to. Ona smatra da bi Mari bila spasena da je njeni negovatelji nisu hranili mesom.

 

“Taj način ishrane ju je, u kombinaciji sa pripremanjem hrane u mikrotalasnoj, koštao života. Oduvijek je bila protiv mikrotalasne, koju je moja majka ipak koristila kad bi joj kuhala hranu”, rekla je Liz.

Mari se takođe podvrgavala strogim “detoks dijetama”, poput 90-dnevnog čišćenja organizma sokovima na bazi limuna i đumbira.

“Pomogli su u povlačenju zapaljenskih procesa u mom tijelu, ali sam sve vrijeme imala osjećaj kao da imam grip. Slabo sam jela”, rekla je.

Mari je takođe otkrila da je u potpunosti izbjegla terapiju koju su preporučili njeni ljekari.

“To je bio moj izbor. Dobro sam, nisam umrla, nisam otišla u bolnicu… Nastaviću ovim prirodnim putem. Gotovo je s tim, izliječena sam. Osjećam to u mom duhu i mom tijelu”, rekla je jednom prilikom.

I Mari i Liz vjerovale su u moć molitve kao vid izlječenja, prenosi Independent.

“Bog me je odveo ka voću i povrću u prodavnici kako bi mi pomogao da se izliječim”, rekla je Mari.

Liz je nakon Marine smrti ukinula mogućnost ostavljanja komentara i objavila novi snimak u kojem komentariše sve što se do tada dogodilo. Ona tvrdi da njih dvije nisu imale namjeru da obmanjuju ljude, već da im pomognu. Liz takođe kaže da cilj objavljivanja snimaka nije bio novac, s obzirom na to da su do sada na reklamama zaradile vrlo malo.

Izvor: B92

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!