Ona je jedna od puno fantastičnih glumica koja bi mogla stvoriti lik Samanthe Jones na svoj način, komentarisala je glumica Kim Cattrall (61) kolegicu Sofiju Vergaru (45). Kaže da se ne treba nju doživljavati kao ‘kočnicu’ trećem nastavku filma “Seks i grad” te da ju je moguće zamijeniti.

Glumica je dala svoj prijedlog nakon što je Sarah Jessica Parker (52) gostovala u emisiji voditeljice Ellen DeGeneres (59) te se našalila kako su ona i producenti u razdoblju tugovanja zbog Kimine odluke.

“Kad završimo s plakanjem, mogli bi tebe Ellen uzeti u obzir kao Samanthu”, predložila je Parker i dodala da je scenarij gotov, predivan, dirljiv i smiješan, ali je budućnost projekta i dalje nejasna. Njezina ideja jako se svidjela voditeljici, koja je istaknula da ima sve što je potrebnu za ulogu stručnjakinje za odnose s javnošću.

“Ja sam seksualna zvijer”, rekla je DeGeneres. Fanovi filma i serije su podržali šaljivi prijedlog preko društvenih mreža, a Cattrall je podijelila objavu u kojoj je izjavila da se slaže s time. No dodala je kako je voditeljica Oprah Winfrey (63) ipak njezin broj jedan. Glumica se naljutila nakon što su Parker i ostale kolegice iz franšize “Seks i grad” tvrdile da se snimanje neće nastaviti zbog njezinih posebnih prohtjeva.

“Godinu dana govorim da neću snimati nastavak, a sad odjednom glumim divu”,  ispričala je uzrujana Cattrall. Tvrdi da želi iskusiti nove stvari prije nego što joj vrijeme proleti te da nije ni u jednom trenutku tražila više novca kako bi se odigrala svoju ‘staru’ ulogu.

“Htjela bih raditi na novim projektima. Neće me usrećiti ako opet utjelovim Samanthu”, napomenula je glumica koja je jednom priznala da joj je serija ‘zamaglila’ životne prioritete, pa je tako zanemarila vezu s partnerom koja joj je,  danas je toga svjesna, trebala biti na prvome mjestu. Za Marka Levinsona udala se 1998,. u vrijeme kada je serija o četiri prijateljice iz New Yorka bila svjetski fenomen.

“Serija “Seks i grad” uništila je moj brak”, rekla je te dodala da odavno nije imala ljubavni susret pa se “ponekad osjeća kao da živi zatočena u tornju”.

IZVOR: 24SATA.HR

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!