San svake žene je da ima lijepu i čistu kožu. I naravno, da takva ostane što duže. Čak i u poznoj dobi vaša koža može ostati zategnuta i sjajna.

Meka, njegovana, sjajna koža lica želja je svih nas. Ipak, iskušenja za kožu se javljaju već u pubertetu kada većina djevojčica dobije akne, a nekima se zadrže i u zrelom dobu.

Većina nas tada uz konsultacije sa dermatologom počinje da koristi odgovarajuće kreme.

A kako godine odmiču i ulazite u dvadesete, pa u tridesete, četrdesete i nadalje bore postaju sve izraženije na licu. Ne postoji izričito pravilo kada je najbolje početi sa tretmanom lica sa kremom protiv bora.

Neki će reći prevencija je najbolji lijek, pa antiage terapiju treba započeti već u dvadesetim, dok protivnici te tvrdnje navode da to može da izazove suprotan efekat.

U svakom slučaju, najbolje je da se posavjetujete sa dermatologom ili sa farmaceutom.

Bore se ne mogu izbjeći, ali se njihova izraženost na licu ipak može ublažiti. Prije svega, svakodnevnim nanošenjem odgovarajuće kreme.

Kao i uvijek drogerije Didaco brinu o vašoj ljepoti, te su vam i na samom početku 2018. omogućili popust na kvalitetne kreme protiv bora i to do 60%.

Iz poznate kozmetičke linije sa sjedištem u Poljskoj koja brine o izgledu pripadnica ljepšeg pola još od 1983. godine, Didaco drogerije su pripremile super ponude za Eveline aqua collagen kremu za dnevnu i noćnu njegu.

Linija krema za lice protiv bora stimuliše i povećava zategnutost i čvrstvinu kože. Collagen prodire kroz gornje slojeve epiderma, nekoliko puta povećava svoju zapreminu i popunjava bore iznutra čineći kožu hidriranom, glatkom, čvrstom i elastičnom.

Naravno i vašoj koži tijela tokom zime potrebna je izvjesna hidratacija. Evelin losion za tijelo Lemongrass, regenerativni balzam za tijelo sa prirodnim antioksidansom obnavlja vašu kožu već nakon prvog korištenja.

 Didaco radnje možete posjetiti u Tuzli u Ulici Armije BiH broj 1 i u Živinicama, Ulica Alije Izetbegovića br.11.

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!