Ako je visibaba vjesnik proljeća, onda bi mantil definitivno trebao postati zvanični vjesnik jeseni. Crni, sivi, plavi, crveni, bež, dugi, kratki, sa džepovima ili bez, sa velikim okovratnikom ili klasičnom košulja kragnom – apsolutno nije bitno – ŽELIM IH SVE! Svake godine,dok drugi oplakuju odlazak ljeta, ja sa osmijehom dočekujem jesen i svoj omiljeni odjevni predmet. 

img_9917

img_9937img_9927

Ovo godišnje doba asocira na slojevito oblačenje; slojevitost kao modni trend je uvijek popularan, ali i praktičan jer su jutra hladna i trebamo više stvari na sebi, a popodnevni sati su topliji, što zahtjeva suprotno. Uz to, smatram da je slojevito oblačenje idealan način prikazivanja modne kreativnosti svake osobe.

img_9941

img_9948

img_9932

Kada bih morala odabrati tri boje koje me asociraju na jesen, to bi bile: bež, smeđa i siva. Bež I smeđa zato što asociraju na opalo, umiruće lišće, a siva zato što asocira na tmurne dane. A kada je riječ o modi, bež je idealna baza – jer u spektru boja ne postoji boja koja se sa njom ne slaže. Tu je uvijek i ta crvena koja nikada neće izaći iz mode i koja je uvijek aktuelna, osobito u ovim hladnim danima kada je dovoljan jedan crveni detalj (ili u mom slučaju dva) da istakne kompletan outfit i udahne život sasvim običnoj, možda i pomalo dosadnoj smeđe-bež rapsodiji!

img_99852

img_9950

img_9959

img_9939

Detalji outfita:

Mantil: Mango

Top, hlače I šal: Zara

Torba: Replay

Cipele: Retro shoes

Bloggerica: Lamija Mačković

Fotografije: Esma Sarić

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!