Četrdesetčetvorogodišnja glumica Penelope Cruz zadivila je sve jednom od posljednjih fotografija koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

Prelijepa španska glumica Penelope Kruz sinonim je za ljepotu i besprijekornu eleganciju, te svako njeno pojavljivanje u javnosti ne može da prođe bez brojnih pohvala koje dobija zbog svog izgleda.

Ipak, rijetka je prilika da je vidimo u totalno prirodnom izdanju, te da se uvjerimo u njenu pravu ljepotu zahvaljujući kojoj se nalazi na mnogobrojnim listama najljepših žena svijeta.


Majka dvoje djece ovog puta je riješila da spontano pozira sa šeširićem na glavi, a usput je iskoristila da pošalje poljubac svojim obožavateljima koji je redovno prate na ovoj društvenoj mreži.

Lako je primijetiti da zanosna Španjolka nema nimalo šminke na licu, kao ni sređenu frizuru, a njeni pratioci su ostavljali mahom pozitivne komentare u kojima su nahvalili njenu ljepotu.

“Prava si dama. Šminka ti ne treba i voljela bih češće da te viđam ovakvu”; “Ti si dokaz da prirodna ljepota postoji”, pisali su joj fanovi.

Izvor: B92

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!