Tehnologija u svim sferama svaki dan sve više napreduje, pa nas ova vijest nije toliko iznenadila. Na tržište dolazi jako sofisticirani muški seksi robot, nakon svoje ženske inačice koja govori, smije se i pamti zanimljive trenutke

Za ženskog robota koji govori, smije se, priča viceve, ali i udovoljava svakoj muškoj želji ste vjerovatno već čule. Ta lutka se zove Harmony i može se kreirati prema željama vlasnika. Uskoro će na tržište izaći i muška verzija lutke, Al, a njegov kreator Mat McMullen mu predviđa veliki uspjeh.

Naime, Al će osim seksi tijela (s bioničkim penisom) imati i umjetnu inteligenciju pa će pamtiti rođendane, moći se šaliti, naljutiti, a kupac će moći odabrati fizičke osobine poput visine, boje očiju i kose, oblika tijela…

Tržišna vrijednost ove lutke je još uvijek nepoznata, a vjeruje se da će koštati jednako kao i Harmony – 11 hiljada dolara. Istraživači rade na tome da ovaj robot može “izdržati” dokle god vlasnica seksi profinjenog robota to želi. I, naravno, Alova muškost se može i uobličiti prema željama buduće vlasnice.

Kako seksi tehnologija sve više napreduje, izumitelj Harmony i Ala vjeruje da će napredni roboti zamijeniti klasične igračke poput dilda i vibratora.

Matt McMullen potrebnu za stvaranjem Ala objašnjava ovako: “Vjerujem da će žene s jednakim oduševljenjem prihvatiti ovog robota kao i što su muškarci Harmony. Ako se žene mogu zadovoljiti vibratorom, zamislite kako bi tek ženama moglo biti uz živućeg robota koji ih može i – zagrliti”.

Izvor: Miss7

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!