U toku mjeseca decembra 2017. godine, svuda ste čitali šta vas prema horoskopu očekuje u 2018.

Ali, sada ćemo se fokusirati na prvi mjesec u godini i na polje ljubavi.

U nastavku saznajte šta svaki horoskopski znak može da očekuje od ljubavi u januaru 2018:

Ovan

Ako ste u vezi:

Sa partnerom ćete imati nove zajedničke ciljeve i ozbiljne razgovore u vezi njih, što će imati pozitivan uticaj na vas dvoje. Istovremeno ćete raditi na prethodno zacrtanim ciljevima, a moguće je i da ćete započeti zajednički život.

Unijećete promjene u vezu i vaš odnos će se osvježiti i poboljšati. Više ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima i zabavljaćete se. Imaćete više slobodnog vremena koje ćete posvetiti partneru i bićete raspoloženi za zajednička interesovanja.

Ako ste slobodni:

Bićete zainteresovani da upoznate osobu sa kojom možete započeti ozbiljnu vezu i sa kojom se slažete u većini stvari. Na početku ćete se lako zaljubiti, ali ćete naći osobu koja će vas osvojiti brzo i na prvi pogled.

Ali, budite pažljivi, jer iako će vam na početku izgledati kao da u potpunosti odgovarate jedno drugom, na kraju ćete možda shvatiti da vam je bolje u opuštenijoj vezi i da želite slobodu.

Bik

Ako ste u vezi:

Na početku vas očekuje mnogo druženja i zabave, pa ćete sa partnerom imati mogućnost za zajednička putovanja na kojima ćete posvetiti vrijeme jedno drugom.

Strast između vas će se probuditi i razbuktati, pa će vaša veza biti ispunjena dinamikom koja će oboma goditi. Biće momenata kada nećete moći da mu izađete u susret, pa to može izazvati konflikte, ali to će se promijeniti na kraju kada počnete da se prilagođavate situaciji.

Ako ste slobodni:

Početkom mjeseca ćete lako padati pod tuđi utjecaj i zaljubljivaćete se, a upoznaćete i osobu koja će vas privlačiti fizički, ali ćete ubrzo shvatiti da sem toga nemate ništa zajedničko.

To neće biti prepreka za uzbudljivu avanturu koja vas očekuje u narednom periodu. Ipak, na kraju mjeseca su mogući mali konflikti ako se upustite u tajnu vezu, pa budite pažljivi.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Januar će biti pogodan mjesec za usaglašavanje odnosa sa partnerom, a ojačaće privlačnost između vas, kao i vaša veza. Godiće vam intimni momenti koje ćete zajedno provoditi, a jedno drugom ćete pružati iskrene emocije više nego obično.

Željećete da kvalitetno provodite vrijeme zajedno i naći ćete nova zajednička interesovanja. Na kraju možete razgovarati o zajedničkom životu ili o podizanju vaše veze na viši nivo.

Ako ste slobodni:

Prvi mjesec u godini će biti odličan period za upoznavanje osobe sa kojom možete započeti emotivnu vezu. Osjećaćete fizičku i emotivnu povezanost i imaćete mnogo zajedničkog i prije nego što se bolje upoznate.

Vaša očekivanja u ljubavi će se konačno ostvariti, ali nemojte da planirate vezu bez obaveza. Uslovi su idealni za ozbiljnu vezu.

Rak

Ako ste u vezi:

Januar će za vas biti važan mjesec na polju ljubavi, a bićete u mogućnosti da poboljšate emotivnu vezu i da postavite temelje za dugoročne dogovore i realizaciju između vas i partnera.

Imaćete mogućnosti za zabavu i smijeh, a strasti će se razbuktati mnogo više nego što očekujete. Treba da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva, ali ćete uspjeti da nađete i nova zajednička interesovanja.

Ako ste slobodni:

Januar će vam dati šansu da se upustite u erotsku avanturu, ali je moguće da će se pojaviti i emocije. Naći ćete se u situaciji da birate između više osoba zainteresovanih za vas, a osoba koja će vas od početka najviše privlačiti, biće ona sa kojom ćete imati najjaču povezanost.

Lav

Ako ste u vezi:

Početkom mjeseca ćete odlično prepoznavati potrebe voljene osobe i znaćete kako da ih zadovoljite. Pokazaćete interesovanje za zajedničke stvari i uzbuđenje će biti na visokom nivou.

Sredina mjeseca će donijeti nerazumijevanje i moguće konflikte, pa ćete stvari morati da prepustite partneru i da razgovarate o tome kako će se vaša veza dalje odvijati.

Ako ste slobodni:

Više ćete biti zainteresovani za površna poznanstva i zajedničke izlaske i zabavu, nego da tražite nekoga sa kime ćete započeti vezu. Privlačiće vas ljudi slobodnog duha koji razmišljaju drugačije od svih ostalih.

Uznemiravaće vas osobe zbog kojih nećete moći da budete u centru pažnje i izbjegavaćete odnose sa njima.

Djevica

Ako ste u vezi:

Očekuje vas dinamičan mjesec, pun dešavanja. Na početku ćete imati puno lijepih zajedničkih trenutaka sa partnerom i jedno drugom ćete pružati nježnost i iskrena osjećanja. Postoji mogućnost odlaska na kratko putovanje, a razbuktaće se i strasti koje su dugo bile duboko sakrivene.

Imaćete mogućnost i da povećate zajednički budžet i razgovaraćete o nesvakidašnjim temama što će dobro utjecati na vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se mogućnost za početak ljubavne veze i odjednom ćete se naći između više udvarača, ali ćete vi željeti da privučete nekoga ko vam se već duže vrijeme dopada.

Očekuje vas mnogo dinamike, zabave, uzbuđenja i strasnih avantura, ali do kraja mjeseca ćete morati da donesete konačnu odluku.

Vaga

Ako ste u vezi:

U vezi će vas očekivati mnogo iznenađenja, ali ćete i vi partneru priređivati iznenadna zadovoljstva, a time ćete mu pokazati da znate da ga cijenite. Usredsredićete se na ostvarivanje zajedničkih ciljeva i uvećanje zajedničkog budžeta.

Uživaćete u intimnim momentima i imaćete dovoljno vremena za šetnju, ali ćete više voljeti da vrijeme provodite kod kuće.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete privlačnu osobu po vašem ukusu koja voli da se zabavlja, a koja je vjerovatno iz inostranstva, što će vas još više zainteresovati. Očekuje vas uzbudljiva avantura sa osobom koja ima puno kvaliteta, pa postoji mogućnost da ova veza traje dugo vremena.

Škorpija

Ako ste u vezi:

U ljubavi ćete biti kreativni i puštaćete mašti na volju, što će odlično utjecati na strast i jačanje emocija sa partnerom. Vaš optimizam će goditi partneru, a moći ćete da uživate i u mnogo romantičnih momenata.

Veza će vam biti dinamičnija nego inače i stalno ćete se družiti sa prijateljima, što ovaj mjesec čini idealnim na ljubavnom polju.

Ako ste slobodni:

Početkom mjeseca možete osjetiti povezanost sa nekom osobom koju ste nedavno upoznali na zabavi, pa ćete maštati o vezi sa njom.

Ipak, kada je bolje upoznate, shvatićete da nemate o čemu da maštate i da ne vrijedi koliko ste zamišljali, pa ćete vjerovatno započeti samo vezu bez obaveza koja će se brzo završiti.

Strijelac

Ako ste u vezi:

Sa partnerom ćete razgovarati o važnim temama koje za cilj imaju da vam poboljšaju vezu i zajednički život. Povjeravaćete se jedno drugom više nego obično, pa ćete na taj način poboljšati međusobno razumijevanje i osnažićete povjerenje.

Bićete romantični i zainteresovaćete se za vikend putovanje. To će vam pomoći da se još više zbližite i opustite, a partner će vam otkriti svoje želje.

Ako ste slobodni:

Nećete biti zainteresovani za površne avanture i nećete izlaziti da biste bili viđeni. Imaćete potrebu da idete na mjesta gdje se možete zabavljati sa osobama slobodnog duha, koje su komunikativne i imaju smisao za humor, pa postoji mogućnost da počnete da se viđate sa takvom osobom sa kojom ste se nekada viđali i koja vas privlači.

Jarac

Ako ste u vezi:

Imate odlične ideje kako da začinite vezu, a partner će ih prihvatiti. Ovaj mjesec će biti zanimljiv za vas i veliki dio vremena ćete provoditi izlazeći na zabavne i kulturne događaje.

Imaćete dovoljno vremena da ispunite sve svoje želje i zajedničke planove koje ranije niste uspijevali da ostvarite, a obećali ste.

Ako ste slobodni:

Osjećaćete potrebu za druženjem, izlascima i zabavom, pa nećete biti zainteresovani za ozbiljne veze, iako će vam prijati kratke avanture. Jednu takvu možete započeti sa osobom koja vam se već duže vrijeme dopada i bićete ispunjeni pozitivnom energijom i lijepim trenucima.

Vodolija

Ako ste u vezi:

Bićete romantičniji nego inače, što će predstavljati iznenađenje za vašeg partnera, naravno pozitivno, i ta promjena će prijati oboma. Posvetićete se zajedničkim ciljevima i unijećete dinamiku i senzualnost u vezu.

Sredinom mjeseca su moguća manja neslaganja i prepreke koji su prolazne i brzo ćete ih prevazići.

Ako ste slobodni:

U januaru će vas privlačiti tajna ljubav sa osobom koja nije slobodna, koja će vam prići i ostaviti snažan utisak na vas. Viđaćete se na diskretnim mjestima, daleko od očiju javnosti.

Ono što će započeti bez obaveza, veoma brzo može da preraste u veliku strast, a dodatno uzbuđenje će vam predstavljati i činjenica da je veza tajna.

Ribe

Ako ste u vezi:

Početak mjeseca možete iskoristiti za dogovore sa voljenom osobom u vezi zajedničkih ciljeva. Bićete raspoloženi za pravljenje planova i mjesec će biti pogodan za komunikaciju i sve vrste razgovora.

Iskoristite prilike za putovanje ukoliko imate zajedničke prijatelje u inostranstvu.

Ako ste slobodni:

Ako odete na putovanje postoji mogućnost da upoznate osobu koja će vas opčiniti i koja će se potruditi da vam se dopadne.

Lako se može desiti da započnete avanturu sa nekim iz inostranstva, a postoji i mogućnost da se veza nastavi i na daljinu, iako ne postoji garancija za njeno trajanje. Uživajte u onome što vam se trenutno nudi, a zatim se prilagodite okolnostima.

Izvor: crnobelo.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!