Niko nije savršen, odnosno svako ima neke svoje mane. A ove, ovisno o horoskopskom znaku, muškarcima se ne sviđaju (njihov problem)

Gotovo uvijek piše se o prednostima i vrlinama horoskopskih znakova. Međutim, gdje ima vrlina, ima i mana – stoga smo odlučili pozabaviti se malo i „tamnom stranom“ zvijezda.

Ovan

Ovnovi žude za promjenama i nadasve mrze rutinu. Njihova nervoza i nemir često ljude oko njih (i potencijalne partnere) dovode do ludila.

Bik 

Rođene u znaku Bika najradije o svemu odlučuju same. Nerado (ili nikako) ne prihvataju tuđa mišljenja. Riječ kompromis ne nalazi se u njihovom rječniku.

Blizanci 

Žene rođene u tom znaku vole visiti na mobitelu. Stalno prave selfije, postuju na Instagram, čitaju tračeve, pregledaju poruke – svojim stalnim prčkanjem po mobitelu izluđuju muškarce.

Rak 

Žene rođene u znaku Raka rođene su za veze. Međutim, nekad pretjeraju pa svojim majčinskim i posesivnim ponašanjem tjeraju muškarce u bijeg.

Lav 

Žene-Lavice znaju da su super – i to rado pokazuju. Zbog toga često drugima djeluju bahato i umišljeno. Osobito muškarcima…

Djevica 

Djevice vole sve imati pod kontrolom i obožavaju red. Stoga često pretjeruju s time – željele bi svaki muški stan u koji uđu odmah očistiti, razmjestiti namještaj, prebojiti… To jest možda praktično, ali može itekako ići na živce!

Vaga

Vage su poznate po tome da su neodlučne. Najradije ostavljaju sve opcije otvorene – što na duže staze može biti jako naporno.

Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije rado prave od muhe slona. Jedna nepromišljena riječ može uzrokovati krizu! To prestraši mnoge muškarce.

Strijelac

Žene rođene u znaku Strijelca brzo se zaljube, ali jako brzo osjete se sputanima te traže svoj slobodan prostor. Teško ih je obuzdati – to zbunjuje mnoge frajere.

Jarac

Spontani izlet za vikend? Za žene-Jarce je to nemoguća misija – takvo nešto moraju znati unaprijed barem nekoliko sedmica! Svojom nespontanošću nerviraju sve oko sebe – i potencijalnog partnera.

Vodolija

Sve bi isprobale – bez obzira koliko je to ludo. Muškarce koji su manje skloni eksperimentisanju često se preplaše i oni podviju rep.

Ribe

Ribe je teško pročitati. Jednom žele što je više moguće vremena provoditi s partnerom, a drugi puta se ne javljaju i povuku se nazad u kućicu. Muškarci se često ne mogu nositi s takvim nepredvidljivim ponašanjem.

Izvor:  miss7.24sata.hr

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!