Malena se zove Mili-Bela Dajmond i već je stekla armiju obožavalaca na Instagramu. Njen profil vode njeni roditelji i masno zarađuju na eksponiranju svoje kćerkice.

Nije nepoznanica da roditelji često razmaze svoje mališane ne želeći da im zafali ni najmanja sitnica. Međutim, pojedine mame i tate baš umiju da pretjeraju.

Ova djevojčica ima svoj maleni dvorac, a napravio joj ga je tata. U njemu se nalaze televizor, DVD plejer, kristalni luster, pa čak i minijaturni klavir.

I sve to ama baš ništa nije čudno. Djeca ko djeca, obožavaju igračke kakve god da su. Samo, ovi roditelji iz Australije su počeli da zarađuju na svojoj mezimici. To, priznaćete, nije baš kul.

Mnogi poznati brendovi ih kontaktiraju kako bi Mili nosila baš njihove stvari ili se igrala njihovim igračkama, a po postu zaradi oko 500 dolara.

Zato nas i ne iznenađuje podatak da je ove godine čak i prošetala modnom pistom na Nedelji mode u Njujorku. A da, ima i svoj brend – „MBD Label”.

Zašto pojedini roditelji to rade sa svojom djecom, nikada nećemo saznati. Nažalost, odmalena su joj stavili veliki teret na leđa, a on će kad-tad postati preveliki.

Mili-Bela ima sve igračke ovog svijeta, ali su joj roditelji oduzeli najdragocjeniju stvar – pravo djetinjstvo.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!