Iako nas od kalendarskog početka zime dijele još tri dana, prvi snježni dani i temperature ispod nule u naše su ormare već unijeli zimu. Ispred nas se tek nalaze najhladniji dani koje ćemo provesti u toplini omiljenih komada pletiva. Uz nekoliko nezaobilaznih zimskih klasika poput kaputa, čizama i šalova velikih i toplih poput deke, savršeni spoj za najdraže zimske topove još jednom ćemo pronaći u omiljenom paru farmerki.

Nove sezone donosile su nove trendova među kojima su se uvijek isticali i novi it modeli farmerki. Nakon vladavine ultra uskih modela od kojih se nismo odvajali godinama, nekoliko posljednjih sezona istaknulo je komotnije modele ravnih ili širokih nogavica. Iako se ni tokom najhladnijih zimskih dana nećemo odvajati od ženstvenih haljina i suknji, hlače će za mnoge biti prvi izbor. Kada govorimo o svakodnevnim kombinacijama u kojima uvijek tražimo dozu udobnosti, farmerke su apsolutni favorit u svakom ormaru. Uz ravne modele u plavoj boji, zima nas vraća omiljenom paru omiljenih crnih skinny farmerki.

Iako se činilo da je vrijeme skinny farmerki iza nas, ove zime popularne trendseterice još jednom su izvukle svoje omiljene uske modele iz ormara. Crne skinny farmerke brzo su se nametnule kao savršeni izbor za jednostavne zimske dnevne kombinacije. Savršeni spoj za najdraže skinny farmerke Insta djevojke pronašle su u trendi modelima pletiva preko kojih su prebacile tople zimske kapute.

I dok je najelegantnije izdanje omiljene zimske kombinacije stvarao spoj crnih skinny farmerki s delikatnim džemperima u neutralnim bojama te klasičnim kaputom ili glamuroznom bundom, ležerni karakter ove jednostavne kombinacije naglasili su oversized modeli džempera u jarkim bojama, puf jakne i teddy kaputi.

Ako ste se zaželjeli svojih crnih skinny farmerki, u nastavku donosimo odlične ideje kako ih nositi ravno s ulične modne piste.

Izvor: journal.hr

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!