Glumica i velika humanitarka Angelina Jolie godinu na zalasku zaključit će dvjema nominacijama za Zlatni globus, a u posjeti New Yorku sve je oduševila besprijekornim modnim izdanjem

Novi film ‘ First They Killed My Father‘, koji se radnjom odnosi na potresna događanja u ratnom poharanoj Kambodži, Angelina Jolie potpisuje kao producentica, a upravo zahvaljujući njemu može se pohvaliti nominacijom za Zlatni globus u kategoriji ‘Najboljeg stranog filma’.

Nakon što je posljednjih sedmica marljivo promovisala novi filmski uradak, 42- godišnja Angelina odlučila je posjetiti New York uoči sudjelovanja na panel diskusiji azijske zajednice na kojoj se raspravljalo o realnom stanju u Kambodži.

Vidno raspoložena Angelina, mnoštvo fanova i dežurnih fotografa okupljenih u New Yorku počastila je zanimljivim stajlingom u znaku baršunastog kaputa.

Poput kariranog uzorka, mekani baršun i ove sezone smatra se velikim hitom, a slavna glumica krhke figure odlučila ga je istaknuti odabirom crna kaputa s potpisom brenda For Love and Lemons.

Poznata po elegantnim izdanjima u duhu modnog minimalizma, Angelina ni ovaj put ništa nije prepustila slučaju. Crni kaput luksuznog izgleda nosila je uz haljinu strukiranog kroja i dužine midi, dok se po pitanju obuće odlučila za crne cipele na petu klasičnog izgleda.

Jednostavno izdanje upotpunjeno efektnim modelom kaputa, Angelina je dodatno istaknula odabirom decentnih naušnica i crne torbice zlatnih detalja.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!