Osmijeh, pogled i lagani dodir uvijek pale i to su tehnike osvajanja kojih se treba uvijek držati – dobri stari klasici. No, nije se lako zbuniti u igri osvajanja pa nekad, nesvjesno, pretjeraš i napraviš još veću dramu oko svega toga.

Stalno tražiš pomoć

Okej je pitati ga jednom da ti posudi auto ili zamijeni sijalicu, ali ne želimo da pomisli da ne znaš ništa sama i da ti za sve treba tuđa pomoć.

Sve mu prva lajkaš

Naravno da je okej lajkati mu novu profilnu ili neku fotku kad je bio s dečkima vani, ali nemoj lajkati baš sve i nikako nemoj lajkati sve prva. Čovjek će pomisliti da samo čekaš da on nešto objavi – mi znamo da je tako, ali ne mora i on.

Smiješ se na svaku njegovu foru

Osmijeh uvijek pali, smijeh na njegov vic također, ali ne moraš se uvijek smijati na sve što on kaže. Možeš mu čak reći i da se ne slažeš s nečime što je rekao pa uđete u neku raspravu pa ga još malo bolje upoznaš.

Previše si senzualna

Stalno ideš prstima kroz kosu, oblizuješ usnice ili se namjerno nasloniš na sto kako bi on mogao vidjeti tvoje atribute? Okej je sve dok je s mjerom i ako ne pretjeruješ, manje je više – vjeruj nam.

Ne daješ mu prostora

Prekjučer si mu se javila, jučer isto, danas si ga pitala za pomoć oko auta, a već imaš plan da ga sutra slatko dotakneš dok razgovarate. Pusti malo i njega da se snađe, jedan dan ga nemoj uopšte gledati – ‘hard to get’ spika. Njima je čak fora ako ih malo ignorišeš.

Praviš ga (pretjerano) ljubomornim

Okej je popričati s njegovim prijateljem, ali nemoj ga grliti ili mu davati neke krive signale pred tvojom simpatijom. Nije okej prema tom prijatelju, a i frajer koji vam se dopada može pomisliti da ti se ustvari ovaj drugi sviđa.

Izvor: cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!