Nina* (28, ime je promijenjeno) ima aferu s oženjim muškarcem koji ima djecu.

Upoznali su se na poslu: smatrala ga je privlačnim čim ga je ugledala – a i on nju. Na jednom izletu su se poljubili – i od tada su u tajnoj vezi. Nina zna da on kod kuće ima ženu i djecu. Ponekad može zažmiriti, a ponekad i ne:

„Znam da sam žena koju mrze druge žene. Jer ja sam žena koja uništava porodice – jer spavam s oženjenim muškarcem. Ali, što da kažem? To nisam birala. Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni ‘kako to nije u redu i kako neće ići’.

Nalazimo se uglavnom dva do tri puta sedmično kod mene. On kaže kući da je otišao s ekipom na piće ili kako mora duže ostati na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i seksamo se. Pri tome moram paziti da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu.

I ne smijem imati parfem na sebi, jer to žene odmah primijete. A ni on se ne tušira nakon seksa, jer to bi bilo previše očito – tko dolazi doma ili iz birtije ili s posla svježe istuširan?  Kad je kod mene, sve je predivno.

 

Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi djeca te će sjediti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam misliti o tome. Ako netko misli kako je lako u aferi isključiti osjećaje, grdno se vara. Uvijek pomalo boli. U dubini sebe sam svjesna kako on nikad neće napustiti svoju obitelj. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke s njega!

Zbog toga također znam da ovo neće dugo trajati. Morat ću povući kočnicu kad će početi previše boljeti. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene!“

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!