Na prvi pogled, ova fotografija prikazuje mladu majku koja uživa na plaži sa svojom kćeri. No, Olivia White (28), koja piše blog pod nazivom  “House of White”, izjavila je kako je u početku odbila podijeliti sliku na društvenim mrežama jer nije bila zadovoljna njome.

Možete li vi vidjeti što nije u redu s fotografijom?

 

‘Željela sam vas podsjetiti na nešto vrlo važno’

Fotografiju je na kraju ova majka dvoje djece iz Melbournea ipak objavila na Instagramu uz objašnjenje: “Isprva nisam planirala objaviti ovu fotku jer sam mrzila kako moj trbuh na njoj izgleda. Koliko se god trudim biti pozitivna i samouvjerena u vezi sa svojim izgledom, to ne radi na principu prekidača pa da ste jednoga dana odjednom 110 posto zadovoljni sobom.”

“To je stvar dana. Imate dobre i loše dane. Ali nikad se ne smijete zaustaviti, pogotovo ako imate malo dijete koje vas gleda”, dodala je. Nakon što je skupila hrabrosti da podijeli fotografiju sebe sa svojom sada 22-mjesečnom kćeri Teddy, blogerica je odlučila podsjetiti druge majke na pozitivno razmišljanje o sebi.

 

“Samo se trebate svakodnevno podsjećati da ste nevjerojatni, bez obzira na to što vas netko drugi ili vaš vlastiti mozak pokušavaju pokolebati”, rekla je. “Ovo je lijep trenutak između moje kćeri i mene, sjećanje koje želim sačuvati zauvijek i ništa to ne može uništiti.”

Nakon što je podijelila fotografiju na Instagramu, majka je napisala sljedeći post jer je bila bombardirana različitim komentarima iz cijelog svijeta. “Željela sam vas podsjetiti na nešto vrlo važno”, rekla je.

Jedan ju je komentar posebno dirnuo

“Sljedeći dan od objave svoje fotografije na plaži, počela sam dobivati odgovore od drugih majki sa sličnim problemima. Ni one nisu željele postavljali takve fotografije jer im se nije sviđalo kako su izgledale. Neki ljudi, naravno, nisu imali najljepše stvari za reći. Neki su me, pak, podsjetili da imam sreće što uopće imam ove fotke, i znate što? Potpuno su u pravu”, napisala je.

No, jedan ju je komentar posebno dirnuo. “Javila mi se žena koja je izgubila dvojicu sinova (18 i 20) u prometnoj nesreći. Molila me neka se ne brinem kako izgledam na fotografijama jer ona sada žali što se nije voljela fotografirati sa svojom djecom iz istog razloga. Srce mi se raspalo u tisuću komadića. Počela sam plakati i to me pogodilo kao kamen”, priznala je.

Wow 😲 I am so overwhelmed by the response I had to my photo last night 😳 It’s amazing that what I saw and felt hindered my ability to put that photo out there, didn’t even register or matter to one single person here and especially not my daughter 🙌🏻 It just goes to show that in a world where we preach to people to be kind and never be a bully that we sadly are the bigger bullies to ourselves 🤦🏼‍♀️ But how amazing are all of you with your kind words of support and encouragement 🙌🏻 I know it really is so much easier to tell someone else they’re beautiful but gosh if only we could talk to ourselves the way we talk to one another, that would be bloody wonderful 😘 Thank you again for all your kind words and love you loads 💕

A post shared by ✖️ OLIVIA WHITE ✖️ (@houseofwhite_) on

Nakon toga, ponovno se obratila svim majkama: “Fotografirajte se, moje dame! Fotografirajte se u svakom j**enom trenutku! Tražite supruga da vas snima, radite selfieje, Zamolite j**enog stranca da vas fotografira! Što vas j**eno boli briga tko će što reći ili misliti?! Želim da svi uzmu fotoaparate i naprave fotografiju sa svojim divnim bebama. Nije važno kako izgledate.”

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!