Jedna djevojka se poznatom ženskom časopisu Cosmopolitanu predstavila pod imenom Sophie i potom poslala svoju priču.

Ništa čudno, sigurno ste pomislili.

Međutim ona je opisala noć koju je provela sa svojim starim prijateljem i kako kaže, to je bilo njezino najbolje seksualno iskustvo u životu.

“Kyle je bio moj najbolji prijatelj u osnovnoj školi, sve smo radili zajedno. Na zabavama smo uvijek bili jedno pored drugog, a prije fakulteta zajedno smo otputovali na Tajland. Nikad nije bilo romantičnih osjećaja između nas, naprotiv, uvijek sam ga spajala s drugim curama. Nije problem bio u tome da je bio ružan, imao je plavu kosu i prelijepe plave oči. Jednostavno nije bio moj tip.

Kad smo krenuli na fakultet, izgubili smo kontakt do diplome. Jedne večeri posjetila sam prijatelje iz srednje i uočila ga u jednom pubu. Cijelu noć bili smo skriveni u jednom kutu, prisjećali se prošlosti i pričali si o tome što se događalo ovih godina kad nismo bili u kontaktu. Shvatila sam koliko mi je nedostajao, cijelu večer smo se smijali dok sam mu pričala o seksualnim susretima za jednu noć koje sam imala tokom studija.

Zajedno smo otišli iz puba, a Kyle je predložio da odemo kod njega doma. Cijelu školu provela sam kod njega, spavajući u njegovom krevetu i tračajući pa kad je to predložio, nisam pomislila da će išta biti. Sad kad se sjetim, cijele večeri je bilo hemije između nas, ali je nisam primijetila od smijeha i zezanja.

Kad se nagnuo u taksiju i poljubio me, nije mi bilo čudno. Predobro se ljubio da bih ga zaustavila.

Kad smo došli kod njega, šaptali smo da ne probudimo njegove roditelje. Iza zatvorenih vrata, smijali smo se dok smo se skidali. Nakon što je skinuo bokserice, Kyle se povukao.

“Sophie, moram ti nešto reći. Nikad ovo nisam radio”, rekao je,

Nikad ga nisam vidjela toliko nervoznog. Bila sam u šoku. Uvijek je bio okružen curama, a sad mi govori da se nikad nije seksao ni s kim. Rekao mi je da nije upoznao pravu osobu za to. No nisam odustala.

Imala sam priliku otkriti mu sve tajne.

“Pokazat ću ti što da radiš’, rekla sam mu i povukla mu glavu prema svom međunožju.” Ostalo je išlo već svojim redom.

 

Zaspali smo nakon toga, a ujutro mi je napravio doručak. Uopće mi nije bilo neugodno.

Ubrzo se nakon toga preselio u Ameriku pa se to više nije ponovilo, no on često u šali govori da će me oženiti pa ćemo vidjeti…”, opisala je.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!