Ako prema horoskopu razvrstamo muškarce od monogamnih i lako zaljubljivih, do nevjernih koji se nikada neće smiriti, lista bi izgledala ovako:

1. Rak

Rakovi se vezuju za jednu osobu. Ako razgovaraju sa vama, razgovaraju samo sa vama, čak i ako zvanično niste u vezi. Oni nisu tip muškarca koji želi da isproba više opcija prije nego što se odluči. Jednom kada odluči da ste vrijedni njegove ljubavi, očekujte posvećenost i ništa manje. Neće flertovati sa strane, neće zagledati druge djevojke, niti će vas ostaviti zbog neke druge.

2. Vodolija

Znak koji na prvi pogled djeluje hladno jer želi da zaštiti svoje srce, ali kada jednom osjeti ljubav, srce će vam dati na dlanu. Nema problem da pokaže svoja osjećanja uvijek i svuda. Partnerku obasipa pažnjom, a spreman je i da na društvenim mrežama izbriše sve prijatelje i kontakte koji žele flert sa njim.

3. Vaga

Vage su iskrene. Odane. Vole „zauvijek“, kao u filmskom scenariju. Ali, neće uraditi ništa ako prvo ne dobiju dozvolu od žene. Neće spavati sa njom ako misle da nisu na istoj talasnoj dužini. Uvijek traže nešto ozbiljnije od avanture i obožavaju da razgovaraju o emocijama prije nego što uđu u vezu.

4. Jarac

Jarčevi su uvijek iskreni, čak i kada istina može malo da povrijedi. Ako želi da bude sa vama, vjerujte, znaćete to. Ako želi da ostanete samo prijatelji, vjerujte, i to će vam biti jasno. Ako želi samo seks, i to će vam jasno reći. Ne možete ih nazvati lošim momcima jer su otvoreni u svojim namjerama, kakve god da su. Otvoreni su još od prvog razgovora.

5. Ribe

Ribe će se u potpunosti osloniti na vas. One će vas tretirati sa nježnošću, natjeraće vas da se smijete najglasnije što možete i učiniće da se osjećate posebnom. Ali, to ne znači da gaje posebna osjećanja prema vama, jer su one prema svima takve — vole da se ljudi osjećaju dobro u njihovom društvu. Sa njima ćete se uvijek pitati da li se radi o prijateljstvu ili flertu.

6. Djevica

Ovaj znak se plaši da ne bude povrijeđen. Zato ovi muškarci imaju poteškoće da se predaju nekome. Ali, čak i kada se desi da se zaljube, ostaju u kontaktu sa bivšim djevojkama da bi imali rezervu ako se stvari ne budu odvijale onako kako bi oni željeli. Žele da znaju da uvijek imaju plan B, pa zato nikada neće prekinuti sa flertovanjem i ispitivanjem terena.

7. Bik

Iako će tvrditi da su dobri momci, samo su danas loše raspoloženi, budite sigurni da stvari mogu postati prilično neprijatne sa njima. Možete biti okrivljeni za stvari koje niste uradili, ili da vas nazove „ružnom“ samo nekoliko minuta poslije izjave da ste predivni. Odbijanje ne prihvata dobro. Ponekad, pukne im film i govore veoma neprijatne riječi.

8. Lav

Lavovi vole nezavisnost. Ne voli da vam piše na svakih 5 minuta ili da mora da se javi svaki put kad izlazi iz kuće. Odlično izbjegava važna pitanja i diskusije. Može vas tretirati i kao drugu opciju neskrivajući to.

9. Ovan

Kada razgovara sa vama, očekujte da isto to radi sa bar još 3-4 žene. Tehnički, ne radi ništa loše, zato što veze nikada ne definiše kao veze, već kao „nekakvu povezanost“. Čak i da vas povrijedi, on neće osjećati krivicu, ni potrebu da se izvini, jer nikada nije zaista obećao da će biti tu i u dobru i u zlu.

10. Blizanci

Ovi muškarci mrze suočavanje. Ako nisu zainteresovani za vas, neće si ni potruditi da vam to saopšte na lijep način. Ako se umore od vas ili im dosadite, jednostavno će nestati. Prestaće da vam odgovaraju na pozive i poruke. Izbrisaće vas sa društvenih mreža. Često se prave da se ništa nije desilo i da im ništa ne značite.

11. Škorpija

Škorpije često daju oprečne signale, jer ni same nisu svjesne šta zaista žele. Da li žele da su singl? Ili žele da su im sve mogućnosti otvorene? Ili ipak žele da su samo sa vama? Ali, šta ako ih povrijedite? Ne rizikuje im se. Stalno preispituju sopstvene emocije i nikada niste načisto na čemu ste sa njima. Bez obzira na to koliko ste se sinoć dobro proveli, već danas možete vidjeti fotku sa dejta sa zgodnom koleginicom.

12. Strijelac

Ako ovaj muškarac riješi da želi da spava sa vama, izmisliće hiljadu i jednu stvar da bi stigao do cilja. Ubijediće vas da je vrijedan vašeg vremena i pažnje. A, kada od vas dobije ono što želi, ostaviće vas bez objašnjenja. Nikada ne bi bili sa ženom iz učtivosti i da bi bili fini, niti bi se obavezali. Srećniji su sami i žele da ostane tako. Uvijek rade ono što je najbolje za njih, bez obzira na to koliko će vas povrijediti.

Izvor: crnobelo.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!