Godina 2017. bila je vrlo uzbudljiva kad je riječ o uspjehu novih brendova na modnoj sceni, a prema mišljenju modnih znalaca, pojedine novopridošlice na modnoj sceni viđat ćemo svugdje u narednoj godini.
Image result for i am gia

Pojedini brendovi kojima modni eksperti prognoziraju ogroman uspjeh već su uspjeli osvojiti naklonost slavnih trendseterica, kao što je slučaj s novim australskim brendom I.Am.Gia.

Miaou

Sudeći po izdanjima slavnih djevojaka poput sestara Hadid, Kendall Jenner i pjevačice Selene Gomez, zanimljive hlače njujorškog brenda Miaou postale su modni must have, a njihov veliki ovogodišnji uspjeh nastavlja s uzlaznom putanjom i u narednim mjesecima.

Kreist

Ovaj relativno novi poljski brend istaknuo se na modnoj sceni odjevnim komadima inspiriranim modom 70-ih, a njegovoj popularnosti svakako su pridonijele i it djevojke današnjice poput slavnih sestara Belle i Gigi Hadid.

Inamorata Swim

Novi brend kupaćih kostima, koji je stvorila zanosna kraljica bikinija Emily Ratajkowski, već je ostvario značajan modni uspjeh zahvaljujući maštovitim uzorcima, bojama i krojevima.

I.Am.Gia

Gotovo da ne postoji it djevojka današnjice koja u svojoj kolekciji u ormaru ne posjeduje barem jedan odjevni komad australskog hit brenda koji je svjetsku prepoznatljivost ostvario cjenovno pristupačnim i dizajnom zanimljivim streetwear komadima.

Image result for i am gia

Elliette

Jače primijećen na fotografijama utjecajnih modnih blogerica na Instagramu, brend Elliette dizajnerice Ellen Quade istaknuo se odjevnim komadima jedinstvene siluete i vezenih detalja inspiriranih putovanjima.

https://www.instagram.com/p/BYHKPxGHTCM/?taken-by=elliette_

Ganni

Mali obiteljski brend Ganni iz Kopenhagena brzinom svjetlosti postao je omiljeni brend slavnih dama. Na modnoj sceni istaknuo se kolekcijama cjenovno pristupačne odjeće i upečatljivih uzoraka.

Daisy

Poput brenda I.Am.Gia, još jednom australskom brendu predviđa se ogroman modni uspjeh u narednim sezonama. Riječ je o brendu imena Daisy, koji su ovoga ljeta otkrile popularne djevojke današnjice poput Kendall Jenner i Belle Hadid.

IT’S BACK *pre-order* DAISY BRODERIE LACE-UP DRESS via email info@daisydaisy.tv

A post shared by DAISY | HEAVENLY BODIES (@daisydaisy.tv) on

Ciao Lucia

Ovaj brend iz Los Angelesa redovito se može pohvaliti rasprodanim kolekcijama, a na modnoj sceni istaknuo se romantičnim i iznimno ženstvenim odjevnim komadima.

https://www.instagram.com/p/BVsVcu3BYuh/

Danse Lente

Prema mišljenju modnih znalaca, torbe relativno novog brenda Danse Lente uskoro bismo mogli viđati na mnoštvu trendseterica, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govore rasprodane zalihe pojedinih modela čija se cijena kreće od petsto do hiljadu KM.

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!