Nakon obilježavanja tradicije pomilovanja purica uoči Dana zahvalnosti, američki predsjednički par Trump zaputio se na Floridu, na kojoj su odlučili proslaviti Dan zahvalnosti u društvu pripadnika američke obalne straže u gradu Riviera Beach.

First Lady Melania Today #HappyThanksgiving #FirstLady #MelaniaTrump #FLOTUS @flotus

A post shared by Melania Knauss Trump (@first_lady_melania) on

 

Iako se gotovo svakodnevno može vidjeti u skupocjenim dizajnerskim komadima, Melania je u povodu Dana zahvalnosti na Floridi odlučila igrati na kartu skromnosti.

Zbog neprimjerenih modnih odabira u ključnim trenucima Melania je često završavala na udaru američke javnosti, no ovoga puta sve je iznenadila pojavom u već viđenim i cjenovno pristupačnim komadima.

Happy Thanksgiving 🦃🍽 #HappyThanksgiving #CoastGuard #Thankful #FLOTUS #POTUS @flotus @realdonaldtrump

A post shared by Melania Knauss Trump (@first_lady_melania) on

Za susret s pripadnicima američke obalne straže atraktivna Trumpova supruga odabrala je ružičasto-bijelu košulju gingham uzorka s potpisom brenda J.Crew, koji je proslavila bivša prva dama Amerike Michelle Obama.

Melania Trump

Nalik poznatim damama s kraljevskih dvora, koje ne vide problem u modnom recikliranju, spomenutu košulju – koja se prodaje po cijeni od  120 KM Melania je imala priliku nositi ovog ljeta. Nakon vikenda provedenog u Camp Davidu u Marylandu u društvu supruga i 11-godišnjeg sina Barrona sletjela je pored Bijele kuće, iznenadivši ružičastim stajlingom u znaku cjenovno pristupačne košulje.

Model košulje s prošlosezonskim hit uzorkom gingham Melania je nosila uz par crnih traperica skinny kroja, dok je omiljene visoke potpetice odlučila zamijeniti kultnim starkama tamnoplave boje.

Da njezina bogata kolekcija sadrži nekoliko pari kultnih tenisica u različitim bojama, dokazala je ovog ljeta u posjetu žrtvama uragana Harvey koji je poharao jug SAD-a i posjetu floridskim žrtvama razornog uragana Irma.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!