Rodiš se pod sretnom zvijezdom i plus naslijediš ljepotu od roditelja, zvuči savršeno, znam. Djeca poznatih širom svijeta naveliko ostavljaju svoje roditelje u sjenci – kako svojim izgledom, tako i talentom koji je više nego očigledan. Iako su mnogi od njih vrlo mladi, to ih ne sprječava da budu pod svjetlom kamera i u samom vrhu šoubiznisa.

1. Zoe Kravic

Iako je njen otac Leni Kravic blažen među ženama, Zoi je kopija svoje mame, glumice Lise Bonet. Ona već sada imam prepoznatljiv imidž, pa redovno završi na naslovnici mnogih svetskin magazina. Bavi se glumom, muzikom i modelingom.

2. Raferi Lou

Sin Džada Loa i Sejdi Frost. Bavi se manekenstvom, radio je revije za “Burberry” i “Tommy Hilfiger”. Neodoljivo podsjeća na svog starog, očigledno da krv nije voda. Oči nikad ne lažu, niti je ovdje potreban DNK test da biste shvatili na koga liči talentovani maneken.

3. Skot Istvud

Sin legendarnog Klinta Istvuda ima tu hladnoću u očima koju je naslijedio od svog oca. Ali mnogi mu već predviđaju sjajniju karijeru, ako je to ikako moguće. Jedno je sigurno, u ljepoti je svakako prevazišao legendarnog glumca.

4. Lili Rouz Dep

Kćerka Džonija Depa i Vanese Paradis. Počela je kao model i to za Chanel, a sada se okrenula i glumi. Pored anđeoskog lica, ona ima zaštitni znak – osmijeh od milion dolara koji tako rijetko pokazuje fotografima. A i kako bi kada je non-stop pod budnim okom kamera.

5. Kaja Gerber

Sve je lakše kada vam je mama Sindi Kraford. Ostalo priroda već sama postavi na svoje mjesto. Kaja je već dobro zagazila u svijet modelinga u kojem grabi ka vrhu. Kaja ima samo 16 godina i već je postala miljenica mnogih svetskih dizajnera. Spavaš li mirno Sindi?

6. Hejli Boldvin

Vjerovatno najpoznatije mlado lice na ovoj listi. I to prelijepo lice. Kćerka glumca Stivena Boldvina jedan je od najplaćenijih modela. Ovu 20-ogodišnjakinju, časopis “Maksim” proglasio je najseksepilnijom ženom na svijetu.

7. Maja Houk

Kada biste je vidjeli negdje na ulici, ne bi vam trebao nagovještaj – iza aviona se vidi da liči na svoju majku Umu Turman. Kćerka glavne junakinje iz “Kill Bill”-a i Itana Houka je megatalentovana. Studira na prestižnom Džulijardu, a bavi se i modom.

8. Šajlo Džoli Pit

Umiljato lice ove desetogodišnjakinje i krupne plave oči jasno vam govore da je kćerka Bred Pita i Anđeline Džoli. Ova simpatična djevojčica privlači pažnju medijima još od malih nogu, a razlozi za to su u najmanju ruku glupi.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!