Ne propustite priliku da budete dio ovog nezaboravnog modnog događaja u Bosni i Hercegovini.

Možete se prijaviti u svojstvu dizajnera, modela, blogera, make-up artista, frizera, proizvođača, izlagača ili volontera možete se prijaviti i time zajedno sa nama stvarati prelijepu priču

U toku je i Online Casting, za sve zainteresirane djevojke iznad 174 cm visine i mladiće iznad 184 cm visine, u dobi od 16 do 26 godina.

Sve što je potrebno da uradite je da se prijavite .

Da bi Vaša prijava bila važeća, potrebno je da “lajkate” FB stranicu Modna agencija Abc Models i pošaljete svoju fotografiju isključivo u Inbox na FB uz svoje podatke: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, visina, težina, i broj mobitela.

Ovaj nesvakidašnji modni događaj održava se u organizaciji modne agencije Abc Models Mgmt Internationa koja  kao profesionalna agencija s najdužom tradicijom u BiH, pored što organizuje modne događaje, promocije, revije i reklamne kampanje, pruža izuzetne usluge, uključujući komercijalni i fashion modelling, marketing poznatih modnih brandova, PR i razvoj modnih brendova, TV produkcije, obuke za modele, zastupnik je i mnogobrojnih svjetskih modelling takmičenja.

Danas modeli agencije Abc Models šetaju svjetskim pistama u Italiji, Kini, Turskoj, Engleskoj, Americi, Austriji, Njemačkoj, Indiji i predstavljaju najprestižnije modne marke.

Požurite! Prijave su u toku i ne propustite svoju priliku da budete dio najiščekivanijeg modnog događaja sezone u našoj zemlji, koji će se održati od 14.11-16.11. u Hotelu „Holiday“ Sarajevo.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!