Na predstojećem, 39. Nivea BH Fashion Week-u Sarajevo u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije Abc Models Mgmt International, biti će predstavljena nova DeeDee Sparrow kolekcija pod nazivom Dreamcatcher. Fashion Week je planiran za period od 14. – 16. novembra, a DeeDee Sparrow revija je na programu druge večeri, 15. novembra u 20 sati, u hotelu Holiday Sarajevo.

Sve što inspiriše kolekciju Dreamcatcher jesu krajnosti; crno i bijelo, nespojivo u smislu kombiniranja materijala i stilova, tačnije, sve što je inače potrebo da bi se postigao balans. Dreamcatcher je simbol koji predstavlja krug života, svjetlost i tamu, mjesec i sunce, a svi njegovi dijelovi imaju značenje povezano sa prirodom, što je za DeeDee vječiti i neiscrpni izvor inspiracije. Baš kako će se Dreamcatcher pobrinuti da njegove spavalice imaju lijepe snove, haljine iz ove DeeDee kolekcije će osigurati onima koje ih nose da se ispod njih osjećaju ugodno, sigurno i mirno.

Materijale za kolekciju Dreamcatcher je kao i prethodnih godina obezbijedila firma GIR d.o.o. iz Gračanice; kolekcija je upotpunjena ručno izrađenim nakitom AdrianArtMacrame i elegantnim modelima cipela brenda Zizza Shoes koje su ove sezone u atraktivnim bojama pliša, velura i metalik kože, a ukrašene su biserima i ručno izrađenim ukrasima by Lota art koji su glavna odlika mini praznične kolekcije koja će uz DeeDee biti predstavljena na Fashion Week-u.

 

Fotografije:

Lokacija Kuća Plamena Mira, Tuzla; www.kpm.ba

Obuća ZiZZa by Zerina Gegić; www.zizzabh.com

Nakit AdrianArtMacrame by Ivana Milosavljević

DeeDee Sparrow by Aida Vrabac Trnačević; www.deedee.ba

Materijali by GIR d.o.o.; www.girdoo.com

Modeli Darja Hajdukov, Miss Federacije BiH i 1. pratilja Miss BiH za 2017. godinu i Alma Zaimović, World Top Model za 2016. godinu, članice Abc Models Mgmt International; www.abc-models.com

Photo by Baris Šabić; www.instagram.com/barissabic

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!