Anok Yai (19), koja je odrasla u Manchesteru, sudjelovala je, kao i svi brucoši, na brucošijadi kada je fotograf snimio nekoliko njezinih fotografija za svoj službeni profil na Instagramu – theSUNK na kojem obično objavljuje svoje radove.

I opisu njezinih fotografija stajalo je : ‘Uočio sam je na kraju terena. Prelijepa @anokyai!’

Za medije je kasnije kazao kako je tog dana fotografirao ljude sa zanimljivim modnim kombinacijama te je znao da postoji vjerojatnost da ovu prelijepu djevojku netko zamijeti, ako njezine fotografije objavi javno.

Njezin san se ostvario

Fotografije su u samo nekoliko sati skupile više od 11.000 lajkova.

‘Telefon mi je odjednom počeo luđački vibrirati’, rekla je Yai opisujući trenutak u kojem je shvatila da se nešto ozbiljno događa. Bili su to novi sljedbenici na njezinom profilu koji su je tražili da ih prihvati.

The leaves match my skin 🍂

A post shared by Anok (@anokyai) on

 

‘Isprva sam mislila da je netko od tih fotografija napravio mim ili nešto takvo’, rekla je.

Zatim su ti novi korisnici počeli u komentare ispod fotografija tagirati modne agencije. Kao rezultat, Yai je do sada stupila u kontakt s tri modne agencije koje su zainteresirane za njezin angažman.

Ova studentica biokemije, koja je u Sjedinjene Američke Države doselila iz Egipta 2000. godine sa svojom obitelji, oduvijek je bila zainteresirana za modu i umjetnost, no modeling je zapravo bio san koji je oduvijek sanjala.

‘To je bio san koji sam oduvijek željela, no nisam ni slutila da bi se on zaista mogao ostvariti’, rekla je za Daily Mail.

Hi Howard #howardhomecoming

A post shared by Anok (@anokyai) on

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!