Roslyn Breen voli sve što vole i druge trogodišnjakinje – igračke, životinje i naravno, princeze iz Disneyevih bajki.

No, ova djevojčica iz Michigana se razlikuje od drugih svojih vršnjakinja. Naime, zbog liječnicima još uvijek nepoznate dijagnoze trogodišnjakinja je od rođenja u kolicima.

Kako se bližila Noć vještica, jedna od najzabavnijih američkih proslava, Roslynina majka Tiffany jednostavno nije mogla dopustiti da njezina curica ne sudjeluje u općem veselju. Ali, kako odabrati dobar kostim? Mama Tiffany svoju je Roslyn ionako oduvijek zvala “moja mala princeza” – zato je jedini logičan odabir bio Roslyn pretvoriti u princezu, a njezina invalidska kolica u improviziranu Pepeljuginu kočiju. U tren oka djevojčica je zablistala u sasvim posebnom izdanju.

 | Autor: mummypages.co.uk

Mama joj je sašila dugu haljinu i damske rukavice, a kolica je pretvorila u kočiju služeći se svime što joj je moglo poslužiti za izradu. Kočija se iz ideje pretvorila u stvarnost kada je mama malene Roslyn posegnula za hula hopom, božićnim dekoracijama, svjetiljkama, LED lampicama i još nekim ukrasima.

“Željela sam da Roslyn izazove pažnju, ali na pozitivan način. Često dobijemo poglede drugih, ali zbog različitih razloga…”, objasnila je Tiffany. Na Halloween događaju u Michiganu je bila i ova djevojčica, i dobila je više nego pozitivne komentare. Većina se složila da je trogodišnjakinja doista živuća Pepeljuga.

Mi smo oduševljene 🙂

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!