Ono što na sebe obuče Severina malo tko može nositi, a da ne izaziva podsmijeh. Jedna od najbolje odjevenih pjevačica redovno nas podsjeti na to zašto religiozno pratimo svaki njezin besprijekoran outfit, a njezin zadnji stajling koji je podijelila s obožavateljima prava je erupcija nespojivih komada koji zajedno neočekivano dobro funkcionišu.

Ako netko zna nositi odjeću, onda je to Severina. I tu dvojbe nema. Najpopularnija pjevačica u Hrvata ima onaj touch kad je moda u pitanju, zbog čega iz godine u godinu ne silazi s liste najbolje odjevenih.

Mnoge bi Severinine kolegice mogle štošta naučiti od nje po pitanju stila, no  bi li se neka od njih usudila uskladiti kaput i natikače? Nekako sumnjamo u to.

 

Upravo to je učinila Severina koja je svoje obožavatelje na Instagramu počastila još jednom sočnom modnom kombinacijom za pamćenje.

 

Iako kaput i natikače nisu komadi koji obično idu jedno uz drugo, Severina ih je upravo učinila nosivim i elegantnim spojem koji se savršeno uklapa u cjelokupan jesenski stajling, što ga je vješto začinila bordo torbom Maison Margiela i sunčanim naočalama Sheriff & Cherry.

Da se ne boji poigrati uzorcima, Severina je dokazala spojivši ležerne crne hlače sa smeđim cvjetnim printom i prugastu bluzu koja se veže oko struka, a najveće iznenađenje bio je petrolej zeleni kaput Paul & Joe u kombinaciji s otkačenim vunenim natikačama Céline u boji karamele koje je nosila na bosu nogu.

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!