Hteli to da priznamo ili ne – svi bismo željeli ravan stomak. Pored vježbi i zdravog načina ishrane, potrebno je da se na duže vrijeme odreknemo određenih zadovoljstava. Stisnite zube jer je vrijeme da se upoznamo sa 5 namirnica koje nas sprječavaju da imamo taj čuveni ravan stomak.

Alkoholna pića

Alkoholna pića imaju mnogo kalorija. Njihovo konzumiranje povećava apetit i zbunjuje dio mozga koji je odgovoran za osjećaj sitosti. Ako uzmemo u obzir da uz pivo obično idu i grickalice, onda vam je jasno zašto nikako ne možete da dođete do ravnog stomaka.

Brza hrana

Recite doviđenja, zdravo i prijatno vašoj omiljenoj brzoj hrani. Pored ogromne kalorijske vrijednosti ovaj tip hrane sadrži dosta nezasićenih masti koje su odgovorne za stomačić.

Majoneza

Majonezu čini 80 % masnoća. Salate sa majonezom ili u najgorem slučaju brza hrana sa majonezom vas nikad neće dovesti do ravnog stomaka.

Sladoled

Srećom, pa je hladno vrijeme pred nama. Potpuno vam je jasno zašto sladoled ili slatkiši otpadaju. Namirnice koje sadrže dosta šećera utiču na povećanje masti u organizmu.

Proizvodi koji ne sadrže šećer

Čuvena fora koja nažalost još uvijek pali. Proizvodi koji u sebi ne sadrže šećer, a u pitanju su slatki proizvodi, prepuni su aditiva i derivata koji vam ne čine uslugu.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!