U većini slučajeva parovi žele sunce na svom vjenčanju, ali ponekad nas vrijeme baš i ne sluša i donese nam oblake i kišu. To se dogodilo na ovom vjenčanju, smještenom u magičnu šumu Gorskog kotara i imanje Javorova dolina.

Nekome najgora noćna mora, ali što je, tu je, od kiše se ne može pobjeći pa su mladenci Ines i Damjan svoj dan odlučili iskoristiti na najbolji mogući način. I rezultat je fantastičan!

Kišne fotografije donose poseban ugođaj, boje. Mladenci nisu marili za vrijeme, već su uživali u svom danu i trenutku, a fotograf je to sve uhvatio svojim objektivom. U prirodi i magli iskoristio je svaki kadar maksimalno – emocije tog dana ništa ne bi trebalo zasjeniti pa niti sitnica poput vremena.

Sve je započelo dočekom gostiju pored bazena u glavnoj kući. Dok se to odvijalo, kiša je stala kratko, ali dovoljno da se svi presele vani te da mladenci svoje zavjete izgovore okruženi svojim najdražim pod sivim nebom Gorskog kotara. U ovom slučaju, sivo je bilo baš savršena boja. I možda baš zbog te sive boje još više je do izražaja došao mladenkin vijenac okupan najživljim bojama.

Nakon čestitanja, nakon uzimanja daha od silnih emocija, gosti su se prebacili u zatvoreni prostor, kiša je nastavila padati, a oni su nastavili slaviti. Neopterećeni. Sretni. Voljeni.

Izvor: Journal.hr

Komentari

Komentari