Elie Saab jedan je od onih dizajnera, čiji će vas dizajn, ako volite bajkovite modne priče, razoružati u trenu. Nije onda ni čudo da toliko zaljubljenica u modu bez daha prati svaku njegovu novu kolekciju i njeno predstavljanje u Parizu, gradu koji postaje savršena modna pozornica za dizajnerove ideje.

Poznati Libanonac nije popularan samo zbog svojih vanserijskih večernjih haljina, već i zbog vjenčanica koje kreira, a koje, pretpostavljamo, redom nose sretnice najdubljih džepova. No, sanjati još uvijek nije zabranjeno, pa se tako ovih dana divimo još jednoj bridal kolekciji koja stiže s potpisom renomiranog dizajnera.

Theatre Of Light, njeno je ime, a u prvi plan donosi, kako dizajner to navodi, kraljevski orkestar od devet silueta, koje naposljetku čine bezvremenske vjenčane haljine. Saab zamišlja modernu mladu vrlo elegantnom i romantičnom, no istovremeno damom koja se ne boji snažnih detalja, dok metre i metre najfinijih tkanina nosi sa stavom.

Ako su preskupe, nije zabranjeno da ukradete neku ideju ili posudite malo inspiracije za vašu vjenčanicu od ovog modnog čarobnjaka.

 

Komentari

Komentari