Amal Clooney, supruga Georgea Clooneyja, dobro je poznata po svom istančanom stilu i odličnim modnim kombinacijama koje izazivaju oduševljenje modnog svijeta.

Uvijek besprijekorno dotjerana, atraktivna advokatica za ljudska prava, otkako je postala gospođa Clooney, ne prestaje izazivati pažnju zaljubljenica u modu.

Štogod da obuče, zgodna crnka libanonskih korijena ne može proći nezapaženo.

Na crvenom tepihu teško da joj ko može parirati, ali lijepoj Amal podjednako dobro stoje i pomno osmišljene dnevne kombinacije.

Ova zgodna Britanka, koja je prije samo četiri mjeseca postala mama, prošetala se Beverly Hillsom u casual outfitu koji bismo svi rado kopirali.

Jedan efektan detalj dovoljan je da začini svaku kombinaciju, što lijepa Amal itekako dobro zna.

Lijepa mama Elle i Alexandera kombinovala je podrapane farmerke trendi boyfriend kroja, obični crni t-shirt i sunčane naočale, a detalj koji je upadao u oči bile su neobične futurističke cipele/platforme u srebrnoj boji kakvih se ne bi posramila ni Lady Gaga ili Rihanna.

Odličan outfit 39-godišnjoj Amal dao je notu buntovništva, a dan prije slavna je advokatca doslovce blistala u zlatnoj vintage Versaceovoj haljini na događanju pod nazivom Vintage Collection Versace Party.

Uspješna advokatica uzela je slobodnu večer od majčinskih dužnosti uputivši se na party koji je poznata modna kuća održala u nekadašnjoj vili Michaela Jacksona na Beverly Hillsu u Los Angelesu.

U zlatnim tonovima tamnokosa ljepotica, koja je osvojila neosvojivog holivudskog neženju, izgledala je poput božice, a kratka haljina je u prvi plan stavila njezine besprijekorne noge.

Metalik zlatna haljina koju je nosila poznata pravnica dio je kolekcije iz davne 1994., a koju je Donatella Versace ponovno predstavila javnosti na nedavno održanoj Sedmici mode u Milanu, u čast njezinu bratu Gianniju Versaceu koji je osnovao, danas uspješnu modnu kuću.

Izvor: tportal.hr

Komentari

Komentari