Šuška se ovih dana kako je Tuzla bogatija za jednu pravu žensku prodavnicu specijaliziranu za cipele, torbe i ešarpe.

Kako vas redovno obavještavamo o aktuelnim trendovima i cijenama komada koje želite za sebe, tako smo i ovaj put posjetile Modelinu. Kažu, pravi Ženski raj koji nije preskočio i ponešto za naše „jače“ polovine. 

 

Ljepotice na petice, ravne slatke šuze, izazovne poslovne cipele, čizme za hladne dane mamile su nam uzdahe čim smo kročile u prostor Modeline. Međutim, nas je interesovalo ono glavno, nakon izgleda na kojeg prvo “padnemo” a to je udobnost.

Nakon probe jednog, drugog, trećeg para ne možemo da se požalimo. Zapravo, riječ žaljenje možda je bila jedino u glavi uslužne gospođe koja nam je oprostila svaki novi par koje smo željele probati a onda čak i fotkati. Jer slike govore više od riječi… Zato pogledajte!

Salonke: 92,00 KM

Torba: Velika na fotografiji+ manja identična 95,00 KM

 

Gležnjače: 133,00 KM

Torba: Velika na fotografiji+ manja identična 65,00 KM

Čizme: 140 KM

Pismo torba: 75,00 KM

Torba: 95,00 KM

 

I, šta kažete, i vi ste oduševljene?

E, to nije sve, jer tu oduševljenju nije kraj. Sniženje ovih ljepotica niže se na većini polica na kojima su izložene, a ono što je dodatna radost je i informacija koju smo dobile.

U subotu, 7. oktobra je dodatno sniženje i to od 20 % na sve prozvode, a prošetate li se do Modeline i ugrabite li neki komad za sebe, uz ono što kupite, dobiti ćete i poklon.

Da, da, sve vas to čeka u Pozorišnoj ulici u Tuzli, u neodoljivoj Modelini koja će nakon prve posjete postati mjesto u koje ćete se, sigurne smo, ubuduće vrlo rado vraćati.

 

 

Komentari

Komentari

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!