Iako su prognoze modnih stručnjaka predviđale smrt dekoltea u 2017. godini, pokazalo se da je upravo dekolte bio jedan od najvećih trendova! Ali, ne bilo kakav – već ukrašen modernim dugačkim ogrlicama koje su iz dana u dan sve popularnije.

Trendovi sa crvenog tepiha rijetko kad zažive među nama, smrtnicima, prije svega zbog toga što su često toliko ekstravagantni da ih je nemoguće nositi napolju. Uglavom su u pitanju modni eksperimenti koji izgledaju sjajno na fotkama, ali ne i uživo – što nije slučaj sa trendom dugačkih lančića!

Fora je u tome da se tanki, dugački lančići (najčešće od zlata ili srebra) kombinuju sa dubokim dekolteom tako da ništa ne izgleda napadno ili vulgarno, ali daje jednu dozu seksepila koju malo šta može da nadmaši. Da se razumijemo, ovo definitivno nije za svakoga, niti za svaki dan, ali za one posebne prilike u kojima želite da izgledate ekstra seksi, a pritom se osjećate prijatno kad nosite dekolte – ovo je idealan dodatak.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Dubok dekolte sam po sebi ne mora da izgleda vulgarno – zapravo, može da izgleda izuzetno eleganto i efektno, ako se odradi kako treba. A to znači da uz dubok dekolte nećete nositi mini suknji ili gola leđa, već ćete dozvoliti da grudi same po sebi budu zvijezda vašeg autfita.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Za djevojke koje ne vole duboko sječene hajine ovi lančići takođe mogu da budu dobar izbor – samo ih nosite tako da visuljak ne stoji iznad odjeće, već da pada između grudi i nestaje ispod majice ili hajine. Pa nek se ljudi pitaju gdje se završava.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

Komentari

Nema više članaka