Prije nego što krenete u potragu za ovim komadima u vašem ormaru, sigurni smo da slične komade već imate. Zapamtite, trik je u pametnom i kreativnom kombinovanju!

#1 Klasično i opušteno

Džins je prikladan za svaku priliku! Ukoliko ga iskombinujete uz vrlo jednostavnu, ali finu bretel bluzu u bijeloj boji daćete svom izgledu dozu nevinosti i mekoće. Neobične papuče sa visokim potpeticama dodaće malo potrebne oštrine. Sve je izbalansirano i spremne ste da ga bolje upoznate!

#2 Simpatično i zavodljivo

Preslatka komotna haljinica uvijek je dobar odabir! Dizajn primjeren jednoj djevojčici skladno je upotpunjen izazovnim golim ramenima. Nekoliko tankih narukvica i bijela torbica sasvim su dovoljna količina detalja. Što se obuće tiče imate slobodu da se odlučite za ravne sandale ili blok potpetice, sve zavisi gdje ste zakazali susret.

#3 Trendi i seksi

Veoma moderna košulja haljina dovoljno je smjerna, interesantna i seksi za prvi dejt. Odlučite se za model u boji slonove kosti i crne aksesoare. Papuče sa blok potpeticama, takozvane mules, vrlo dobro prate tu neusiljenu notu vaše kombinacije. Umjesto gomile nakita pokušajte da ponesete samo jedan sat.

 

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Komentari

Komentari

Nema više članaka