Znate, prava je rijetkost upoznati osobu kakva je ona. Mi smo imali baš tu sreću da neko vrijeme bude dio našeg kolektiva, naše šarene redakcije, a ono što je protkala kroz sve nas se ne može mjeriti ni sa čim.

Svi smo u nekom trenutku poprimili njenu ‘zaraznu’ energiju, u njenom se prisustvu se smijali i onda kada smo bili pomalo tužni, stvarali i kada nismo imali previše inspiracije za to.

Prosto, njena sposobnost, kreativnost, energija, vedar duh i široki osmijeh su nešto zbog čega apsolutno zaboravite na sve nedaće i morate se osjećati dobro.

Našoj dragoj Nerini danas je rođendan.

Danas bismo joj najradije napisale pravo pismo, na bijelom listu papira kojem bismo zapalile ćoškove i omiljenim ružem oslikale poljupce.

Draga Nerina, tvoj ružičasti Ženski.ba i šareni Kameleon ti žele da mnogo godina inspirišeš ljude, gaziš najsigurnijim koracima, stvaraš najbolje stvari, grliš najdraže ljude i da nikada ne skidaš široki osmijeh sa svog lijepog lica. Da ti život bude obojen najljepšim bojama, da nam budeš zdrava i da te nikada ništa ne boli. Osim možda pomalo stomak – od smijeha.

Nemoj se nikada mijenjati. Budi i dalje tvrdoglava, za neke stvari nestrpljivo strpljiva, mudra, originalna, ispunjena najčišćom ljubavlju.

Sretan ti rođendan, omiljena naša „VuPla“.

P.S. Mislili smo ti poslati cvijeće, ali smo se sjetili da si „alergična“ 😀

Komentari

Komentari

Nema više članaka