1. Odaberi asimetrične krojeve

Princeza Diana voljela je nositi haljine s jednom naramenicom. Ovi modeli razotkrivaju nešto kože, ali ipak ne prelaze granice dobrog ukusa. Asimetrični krojevi unose vizualnu živost pogotovo kod haljina koje su napravljene od tkanina jednoličnih boja i suzdržanih uzoraka.

2. Ne možeš pogriješiti s malom crnom haljinom

Kada je princ Charles javno priznao da joj je bio nevjeran u video intervjuu 1994. godine, princeza Diana je istog dana otišla na ljetnu zabavu Serpentinske galerije u maloj crnoj haljini u kojoj je izgledala poput milijun dolara. U povijesti je zabilježena kao osvetnička haljina kojom je lijepa kraljevna pokazala da nije žrtva. Naprotiv, izgledala je samopouzdano, senzacionalno i seksepilno.

3. Prigrli svoju ženstvenost

Diana je prigrlila svoju titulu princeze i u modnom smislu. Nakon udaje za princa Charlesa nosila je modele prepune mašnica, volana i drugih nježnih dodataka. U to je vrijeme bila utjelovljenje ultimativne fantazije o tome kako bi princeza trebala izgledati.

4. Nemoj se bojati nadograditi svoj stil

Iako je bila sklona elegantnim i ženstvenim modnim rješenjima, princeza Diana se nije bojala ni trenutačnih modnih hirova. U osamdesetima je osobito voljela modela s predimenzioniranim i naglašenim rukavima, a nije izbjegavala niti odvažne krojeve poput životinjskih uzoraka na kupaćim kostimima.

5. Biraj odjeću sukladno prilici i mjestu

Diana je bila izvrsna u biranju odjeće s obzirom na priliku i mjesto na kojem se nalazila. Na taj način izražavala je poštovanje prema osobama uključenim u određenu protokolarnu dužnost, kao i svoj modni stil.

 

Izvor: zadovoljna.hr

Komentari

Komentari

Nema više članaka