Džins je najčešći odijevni komad u garderoberu svake žene bez koga ne možemo zamisliti dan, modu, život. Haljina kao najženstveniji komad lako se nosi, kombinuje, postoji za svaku priliku, stil i građu. Zamislite trend koji ih objedinjuje u jednu vrlo neobičnu ali veoma skladnu cjelinu. Pun pogodak!

Možda vam djeluje kao prilično hrabar potez kada vidite insta djevojke u haljini i džinsu, ali je suštinski veoma lako. Stvar je, prije svega u dužini. Ako dobro odmjerite koje će dužine koji komad biti i iskombinujete ga sa odgovarajućom obućom greške neće biti moguće.

Maksi haljina uvijek mora imati visoki prorez, jer… pa gdje je poenta ako se farmerke uopšte ne vide. Za ovu varijantu možete birati uske modele koji mogu da se nose i uz ravnu obuću, ili retro kroj dubokog struka koji bolje ide uz visoke potpetice.

Midi dužina zaista ide uz sve, ali ono na šta morate obratiti pažnju jeste dužina džinsa i odgovarajuća obuća. Ako je džins sječen obuća može biti i ravna, ali ako je regularne dužine, ili su u pitanju zvoncare preporučujemo potpetice koje će izdužiti figuru.

 

Kratke haljinice takođe mogu da se nose uz svaki tip džinsa. Ovde nema previše opasnosti osim što je potrebno povesti računa kada su u pitanju retro modeli koji imaju cigaret kroj. Ukoliko takve farmerke dosežu iznad članaka sve je u redu, ali ukoliko dosežu do samih zglobova predlažemo da ih malo podvrnete kako bi najtanji dio noge bio vidljiv.

Ako čitav trend predstavlja veliki izazov za vas, i niste sigurne da ćete sve uraditi kako treba tu su uvijek prozirne haljine. Sa njima zaista nema nikakve opasnosti.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Komentari

Komentari

Nema više članaka