Ona je jedna od najseksepilnijih glumica na svijetu i stari bez botoksa i injekcija. Sharon Stone ima tijelo na kojoj joj svi zavide, lice kao da je bar 15 godina mlađa. I ima svoje beauty i fitness tajne koje vam otkrivamo u nastavku.

Look who I found at the #WomensChoiceAwards ❤️ @kathygriffin

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

Prijelepa glumica izgleda da stari, ali unazad. I dalje izgleda njegovano, lijepo i seksi, na pragu šeste decenije. Zato smo morali malo da istražimo koje su njene tajne dobrog izgleda. Zanimljivo je da ih nema mnogo, ali očigledno su veoma efektne. Uostalom, ona je živ primjer za to.

Iako mladalački izgled kože pripisuje genima, Sharon ističe da je veoma važna svakodnevna njega lica. Da bi koža lica izgledala svježe, glumica koristi micelarnu vodu, kvalitetne maramice za skidanje šminke i kremu koja hidrira lice. U njenoj svakodnevnoj njezi je i krema za sunčanje, za predio dekoltea.

Izbjegavanje kafe i teške hrane su takođe doprinijeli njenom fantastičnom izgledu kože.

 

Kada je kosa u pitanju, a dugo je bila njen zaštitni znak, Sharon se oslanjala na vosak, maske. Slavna glumica ne predlaže svakodnevno pranje kose, već tretiranje kose tri puta sedmično.

Dugonoga glumica smatra da sa vježbanjem ne treba pretjerivati – vježbati toliko da se osjećate dobro je njena deviza, a među omiljenim aktivnostima je pilates i opuštajuća šetnja pored mora.

Izbor hrane podrazumijeva raznovrsnost, ali glumica više voli ribu od mesa i uživa u laganim voćnim napicima. Biljni čajevi, čaša crnog vina i crna čokolada je nešto u čemu posebno hedoniše.

Urban rooftop chic for Steve Sands, c. 1990 #ThrowbackThursday

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

Dakle, tajna fantastičnog izgleda zvijezde “Basic instict” leži u umjerenosti i činjenici da starimo i da treba to da prihvatimo krajnje normalno i opušteno, baš kako je Sharon Stone uradila.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Komentari

Komentari

Nema više članaka