Muškarci su donekle jednostavnija bića od žena i zaista im je potrebno mnogo manje da bi voljeli iskreno, ako to zaista osjećaju. U nastavku vam donosimo nekoliko stvari koje oni naprosto obožavaju, a vi im to svakodnevno pružate, bez da ste toga svjesni:

# Vaš izraz lica kada dobijete kompliment, koji je kombinacija zbunjenosti, sreće, sramežljivosti i iznenađenja, frajerima je jako seksi.

# Smijanje svim srcem. Možda mislite da glupavo izgledate kada umirete od smijeha, ali činjenica je da su frajeri više puta potvrdili kako im je to seksi i neodoljivo. Još i više ako zaplačete od smijeha, ili ispustite nekakav čudan zvuk, poput praseta koje doziva svoju mamu…

# Kada plešete kao da vas zaista niko ne gleda. Ima nešto u tim spontanim pokretima, kretnjama, što frajere pali mnogo više nego svi oni pokreti kada se svim silama trudimo da budemo seksi.

# Kada ste malčice pripiti i neodoljivo simpatični. Kada ste doslovno kao veliko dijete koje se sve vrijeme smije, šali, priča gluposti, pleše… Kada ste u potpunosti opušteni i riješeni svih strahova, ali ste daleeeeko od pijanstva.

# Kada pokažete svoju unutarašnju snagu. Na primjer, kada se izvrsno snađete u teškoj ili napetoj situaciji, kada je ‘odradite’ glatko, smireno i samopouzdano i kada odajete utisak da ne postoji situacija koju niste u stanju da riješite.

# Kada ste u ‘neprivlačnom’ kućnom izdanju, bez frizure, bez makeupa, bez prekrasne odjeće na sebi, ali u odelu samopouzdanja, smirenosti i potpune opuštenosti.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari

Nema više članaka