Radosni smo i ponosni što sa Vama dijelimo informaciju o predstavljanju knjige naše SUPER ŽENE Jagode Iličić. Svoje djelo “Kako preživjeti smak svijeta” predstaviće prije zvanične promocije kako bi na promociju došli oni koji pročitaju knjigu, s vlastitim mišljenjem u glavama, s pitanjima koje žele postaviti autorici ili s riječima koje žele izgovoriti.

Ne želim da vam mišljenja o knjizi budu unaprijed ponuđena“, ističe Jagoda.

Druga polovina maja će biti veoma “živa” za našu Jagodu i njenu novu knjigu. Predstavljanje u Tuzli je zakazano za utorak, 16. maj. u bašti ispred Pozorišta u 19.00 sati. Autorica će biti tamo i potpisivati će primjerke, raspoložena za razgovor, druženje i “razmjenu iskustava koja su nam promijenili svijet“.

Nakon Tuzle, “Kako preživjeti smak svijeta”, autorica će predstaviti i u Mostaru 18. maja, a par dana kasnije i u Sarajevu i Gradačcu.

Da žena ženi nije vuk i da se naše SUPER ŽENE uveliko podržavaju međusobno, dokaz su Jagoda i Enisa Alibalić, autorica bloga Volimo čitati. Enisa je među prvima, ako ne i prva, napisala recenziju Jagodine nove knjige.

Nikada ranije nisam pročitala ovakav roman. To je zasigurno, napisala je Enisa na svom blogu. “Radnja ne prati likove nego oni radnju. Obreli su se nekako u svojim životima, za njih su još zakačeni njihovi snovi, a ono što vide ispred možda se ne uklapa ni u jedno ni u drugo.”

Nama preostaje da našoj SUPER ŽENI i njenoj novoj knjizi poželimo uspjeh i posjećena predstavljanja i promocije koje će uslijediti. 

Ženski.ba tim

 

Komentari

Komentari

Nema više članaka