Butik dječije obuće HAPPY KIDS iz Tuzle, je prvi specijalizovani objekat na području Tuzlanskog kantona koji se isključivo bavi prodajom obuće za vaše najmlađe. U njihovoj ponudi je najkvalitetnija dječija obuća robnih marki Ciciban, Baldino, Pavle, Marko’s…, te dječiji brojevi sportskih brendova kao što su Nike i Adidas., i to u veličinama od 16 do 40.

Butik HAPPY KIDS se nalazi u robnoj kući TUZLANKA na 3.spratu, a da bi izašli u susret brojnim upitima koje dobijaju svakoga dana, odlučili su da vam predstave svoju novu uslugu: „Dostavljamo na području cijele BiH“.

 O čemu se zapravo tu radi?

Pošto  svakoga dana dobijamo brojne upite roditelja iz drugih gradova o mogućnosti kupovine obuće koja se nalazi u našem prodajnom asortimanu, pronašli smo način i da im udovoljimo – poručuju iz butika HAPPY KIDS.

Dovoljno je samo, da na našoj oficijelnoj Facebook stranci odaberete željeni model obuće i da nam njegovu fotografiju dostavite u inbox na toj stranici. Ubrzo ćete dobiti sve potrebne informacije o dostupnosti i cijeni traženog modela obuće, a ukoliko se odlučite za njegovu kupovinu mi vam preko kurirske službe šaljemo robu na vašu adresu. Cijena slanja paketa na ovaj način je 5KM, a dostavljamo ih na području cijele Bosne i Hercegovine“, objašnjava vlasnica butika Azra Milošić.

 –  Veseo i radostan shoping vam želimo  – dječija obuća HAPPY KIDS – 

 

Komentari

Komentari

Nema više članaka